Aanmelden voor boekenclub

Alana heeft een leuk initiatief opgezet. Samen hetzelfde boek lezen. En dit boek gezamenlijk bespreken. In juni heeft de eerste boekenclub bijeenkomst plaatsgevonden. Dat was hartstikke leuk en smaakte naar meer.

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedereen die meedoet koopt zelf het boek/e-book en heeft ongeveer 6 weken de tijd om het boek te lezen. Na die 6 weken komen we samen. En bespreken we het boek

Maak tijdens het lezen aantekeningen, over bijvoorbeeld punten, situaties in het boek die jij op een bepaalde manier interpreteert of die je niet goed begrijpt of waar je heel sterk een emotie bij hebt.
Vooraf aan de bijeenkomst kan je vast je punten indienen bij Alana. Dan kan zij zich eventueel ook al hierin verdiepen en voorbereiden.

Het eerste boek is uitgelezen en besproken. Tijd voor het tweede boek: De hoeders van de Aarde.

Lees in De hoeders van de aarde over de medicijnmannen en -vrouwen van Amerika die beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld.
De hoeders van de aarde, de medicijnmannen en ?vrouwen van Amerika, beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld. Volgens deze kennis bestaat alles op aarde, zoals mensen, walvissen en zelfs sterren, uit licht dat zichzelf laat zien door de kracht van intentie. De hoeders van de aarde gebruikten deze inzichten onder andere om ziekten te helen en emotionele problemen op te lossen. In dit boek worden ze gepresenteerd als de vier inzichten. Het eerste inzicht leert je hoe je in één keer de trauma?s uit het verleden van je af kunt schudden. Het tweede inzicht laat je zien hoe je van je angst en boosheid af kunt komen en in genade kunt leven. In het derde inzicht krijg je te zien hoe je je eigen lot kunt helen. In het vierde inzicht kom je erachter hoe al je ervaringen een projectie zijn van je innerlijke landschap of dromen. Als we ontwaken uit de culturele trance, creëren we vreugde, overvloed en betekenis in ons leven. We kunnen lichtwezens worden door gebruik te maken van oude inzichten Dr. Alberto Villoldo, psycholoog en medisch antropoloog, doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar geneespraktijken van de sjamanen van de Amazone en Andes. Tegenwoordig leidt hij mensen op in energetische geneeskunde en soul retreival. Bij Ankh-Hermes verscheen eerder Afdalen in je ziel.

 

image

Oeps! We konden je formulier niet vinden.