21 dagen Yoga Challenge

21 dagen lang onbeperkt les voor maar €75,-

21 juni t/m 11 juli | Ben jij al klaar voor de zomer? Wij dagen je uit!

21 juni is het National Yoga Day en de start van de zomer. Dé dag om te starten met yoga! Met de 21 dagen Yoga Challenge kun je 21 dagen lang onbeperkt alle lessen volgen die jij maar wilt! En dat voor maar €75,-!

Start van de Yoga Challenge is 21 juni. De Challenge duurt 21 dagen en is geldig t/m 11 juli. 

Met deze challenge kun je kijken en vooral ervaren of yoga en al onze andere lessen iets voor je is. Er is voor ieder wat wils en we hebben elke dag verschillende lessen die je kunt volgen. En het mooiste is nog dat je ready bent voor de zomer! Zowel fysiek als mentaal. Je bent weer in balans.

21 dagen maken écht het verschil
Na 21 dagen komt de activiteit die je doet in je onbewuste, in je systeem. Hierdoor hoef je geen moeite meer te doen of eraan te denken. Het gaat vanzelf en het wordt een levensstijl. En je bent daarna helemaal klaar om te genieten van een welverdiende vakantie!

Waarom inschrijven voor de 21 dagen Yoga Challenge?

Kom in shape en balans voor de zomer
Boost je immuunsysteem
Bouw kracht op en ervaar diepe ontspanning

Verminder stress
Voel je vitaler, flexibeler en krachtiger

Abonnementen

Wil je liever direct een abonnement afsluiten? Bekijk onze tarieven en kies het abonnement wat het beste bij jou past!

Gratis intake

Als je nog niet weet welke les je precies wilt volgen, dan kun je een gratis intake inplannen bij Zest. Tijdens de intake kijken we samen met jou naar jouw wensen, doelen en verwachtingen. Op basis van de intake geven we jou gratis persoonlijk advies.

Het rooster

Wil je eerst zien welke lessen wij allemaal aanbieden bij Zest? Bekijk dan het rooster. Er is elke dag les, van yoga tot kracht tot ontspanning.