Half day retreat

Half day retreat

Volg je eigen pad

De intentie van deze half-day retreat is om vrij als jezelf over jouw pad te lopen.

Dagelijks krijgen we te maken met ontzettend veel prikkels die op hun beurt weer voor afleiding zorgen.

Deze wirwar in het hoofd zorgt dat we stoppen met het lopen van ons pad, daardoor wordt voor velen het pad onbekend wat weer beangstigend werkt en hierdoor vergeten we zelfs wie we zijn.

Je identificeert je met de afleiding met alle gevolgen van dien.

Tijdens deze half-day-retreat ga jij je distantiëren van die afleiding met de intentie om je eigen pad weer te zien. Je gaat weer voelen hoe het is om vrij op jouw pad te lopen zodat je weer dichter bij je ware kern komt.

Deze half-day retreat werkt bevrijdend en is heel goed om nieuwe doelen (visie of missie) te stellen die passen bij wie jij bent.

In 3 lessen; yin yoga, chineng qigong en yoga nidra begeleiden trainers Anouk en JJ jou mee op jouw pad.

Datum: zondag 29 augustus
Tijd: 14.00 – 17.00u
Locatie: Zest Your Life
Deelnemers: min. 5, max 15
Kosten:
Leden €50,- NU voor €42,50
Niet leden: €60,- NU voor €52,50

Programma:

14:00 – 15:00 Welkom en Yin met JJ
15:00 – 15:15 Pauze
15:15 – 16:15 Chineng qigong met Anouk
16:15 – 16:30 Pauze
16:30 – 17:00 Yoga Nidra met JJ
ZestforLife-Spark-WEB 9

JJ van Zon
JJ is een expert in authentieke besluitvorming die de invloed van angst verlegt naar de kracht van liefde. Met 20 jaar ervaring als professionele danser, als coach en als yoga & meditatie mentor, is hij een baanbrekende leider op het gebied van bewustwording van lichaam, geest en ziel. JJ geeft de lessen hatha yoga,  hatha meditatie,  power hour, en core workout bij Zest Your Life.

Anouk Steggerda

Anouk Steggerda
Anouk is de oprichtster van Zest Your Life. Deze plek ontstond vanuit haar eigen behoefte. Ze deed aan sport, yoga, qigong en meditatie. Maar kon dat niet op 1 plek vinden. Dus heeft ze de verschillende disciplines onder 1 dak bij elkaar gebracht.
17 jaar geleden kwam Anouk in aanraking met Chineng Qigong. Het voelde als thuiskomen. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles inzit. Theorie over het bestaan, bewegingen die je energie geven. Als drukke horecaondernemer gaf haar dit toen balans in het hectische bestaan.

Aanmelden