Half day retreat

ZONDAG 31 OKTOBER

“If you feel ‘burnout’ setting in, if you feel demoralised and exhausted, it is best, for the sake of everyone, to withdraw and RESTORE yourself.” – Dalai Lama

Thema: Selfcare

Selfcare is essentieel voor een gezond en gelukkig leven.
Na drie succesvolle half-day-retreats organiseren Anouk en JJ de vierde op 31 oktober 2021.
Dit keer met het thema selfcare. 

Voor jezelf zorgen is belangrijk. Het versterkt je welbevinden, je geestelijke gezondheid en het geeft je veerkracht.
In 3 lessen; yin yoga, chineng qigong en yoga nidra begeleiden trainers Anouk en JJ jouw mee op een reis van selfcare. Dit bevordert niet alleen je fysieke en mentale gestel maar zeker ook je emotionele en spirituele.

We kijken ernaar uit! Vul het formulier in onderaan deze pagina en meld je aan voor het Half day retreat – Selfcare.

Tot 31 oktober!

“Put your own oxygen mask on first.”

*Als je deelneemt aan de Reconnect Retreat in November is deze Half Day Retreat gratis. *Als je na de half-day-retreat besluit om mee te gaan met de 3-daagse retreat wordt het bedrag verrekend. *Als er op 31 Okt geen plek meer voor je is, doe je mee met de volgende half-day-retreat.

Programma:

14:00 – 15:00 Welkom en Yin met JJ
15:00 – 15:15 Pauze
15:15 – 16:15 Chineng qigong met Anouk
16:15 – 16:30 Pauze
16:30 – 17:00 Yoga Nidra met JJ

Praktische informatie:

Datum: zondag 31 oktober
Tijd: 14.00 – 17.00u
Locatie: Zest Your Life
Deelnemers: min. 5, max 15
Kosten:
Leden €50,- NU voor €42,50
Niet leden: €60,- NU voor €52,50

ZestforLife-Spark-WEB 9

JJ van Zon
Na zijn professionele danscarrière heeft JJ van Zon zijn Hatha Yoga Teacher training behaald in India en sindsdien geeft hij vaste lessen, workshops en retreats bij Zest Your Life. JJ geeft Hatha Yoga, verschillende krachttrainingen en Hatha Meditatie. Zijn speciale lessen zijn Yin Yoga Nidra en YogaNiDance, wat een zelfontwikkelde combinatie is tussen Dans en Yoga Nidra. In 2019 heeft hij zijn boek; De Kracht van Me-time uitgebracht en sindsdien heeft hij de opleiding Stress- en Burn-out Coach, Yin Yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra level 1 & 2 afgerond. JJ is een authentieke leraar die bij al zijn lessen het versterken van welbevinden, veerkracht en geestelijke gezondheid centraal heeft staan. 

Anouk Steggerda

Anouk Steggerda
Anouk is de oprichtster van Zest Your Life. Deze plek ontstond vanuit haar eigen behoefte. Ze deed aan sport, yoga, qigong en meditatie. Maar kon dat niet op 1 plek vinden. Dus heeft ze de verschillende disciplines onder 1 dak bij elkaar gebracht.
17 jaar geleden kwam Anouk in aanraking met Chineng Qigong. Het voelde als thuiskomen. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles inzit. Theorie over het bestaan, bewegingen die je energie geven. Als drukke horecaondernemer gaf haar dit toen balans in het hectische bestaan.

Aanmelden