Half day retreat

Energie laten stromen

Een halve dag speciaal voor jou, gewoon online. In deze gekke tijden word je uitgedaagd om bij jezelf te blijven, goed voor jezelf te zorgen.

Leg jezelf 3 uur lang in de watten met ons kleine retreat! Deze half day retreat zorgt ervoor dat jij kan opladen, blokkades opheffen en je energie weer kan gaan stromen.

Er worden 3 lessen gegeven die op elkaar aansluiten en er op gericht zijn om blokkades op te heffen, zodat de energie weer kan doorstromen.

We beginnen met een Yin Yoga les van JJ om het lichaam te prepareren. De meridianen worden geactiveerd en gestretcht en we verdiepen het bewustzijn.

Daarna een Chineng Qigong les van Anouk. Met langzame rustige bewegingen, zetten we het lichaam aan en laten we de energie door het hele lichaam stromen. Zodat je weer vitaal en gezond en in balans komt. Ook hier lossen blokkades op en kan alles weer doorstromen.

We sluiten af met een Yoga Nidra van JJ. Hier richten we de aandacht op het hart. Met een mooie visualisatie zorgen we ervoor dat het hartgebied ook weer kan doorstromen.

Dit moment voor jou is online. Pak deze tijd voor jezelf. Creëer een fijne plek waar je deze dag kan zijn. Zo leer je ook te ontspannen thuis.

Datum: zondag 25 april
Tijd: 14.00 – 17.00u
Locatie: Online via Zoom
Min. aantal deelnemers: 8
Kosten: €50,- NU voor €37,50

Programma:

14.00-15.00u Welkom, Yin yoga met JJ
15.00-15.15u Pauze
15.15-16.15 Chineng Qigong met Anouk
16.15-16.30u pauze
16.30-17.00u Yoga Nidra
17.00u Afsluiten

ZestforLife-Spark-WEB 9

JJ van Zon
JJ is een expert in authentieke besluitvorming die de invloed van angst verlegt naar de kracht van liefde. Met 20 jaar ervaring als professionele danser, als coach en als yoga & meditatie mentor, is hij een baanbrekende leider op het gebied van bewustwording van lichaam, geest en ziel. JJ geeft de lessen hatha yoga,  hatha meditatie,  power hour, en core workout bij Zest Your Life.

Anouk Steggerda

Anouk Steggerda
Anouk is de oprichtster van Zest Your Life. Deze plek ontstond vanuit haar eigen behoefte. Ze deed aan sport, yoga, qigong en meditatie. Maar kon dat niet op 1 plek vinden. Dus heeft ze de verschillende disciplines onder 1 dak bij elkaar gebracht.
17 jaar geleden kwam Anouk in aanraking met Chineng Qigong. Het voelde als thuiskomen. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles inzit. Theorie over het bestaan, bewegingen die je energie geven. Als drukke horecaondernemer gaf haar dit toen balans in het hectische bestaan.

Aanmelden