Half Day Retreat – Een middag voor jezelf

Zondag 5 februari van 14.00 – 17.00 uur

Deze Half Day Retreat staat in het teken van de chakras en wij gaan de 7 bekendste chakras activeren. Iedere chakra heeft zijn eigen karaktertrek en als deze energiecentra moeiteloos kunnen stromen, voel jij je (weer) puur, krachtig en compleet. Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ of ‘werveling’: chakra’s draaien, zuigen energie op en transporteren de energie weer verder. Tenzij zich ergens een blokkade bevindt.

  • Wortel chakra.
  • Heiligbeen chakra.
  • Zonnevlecht chakra.
  • Hart chakra.
  • Keel chakra.
  • Derde oog chakra.
  • Kruin chakra.

Krijg de inzichten en kennis die je nodig hebt om verder te ontwaken en ervaar deze healing op energetisch, maar ook op fysiek niveau met rustige yogavormen en Chi Neng Qigong. Tijdens de Half Day Retreat zijn er drie lessen. Chineng Qigong, Yoga Nidra en Yin yoga. Deze lessen nemen jou mee op reis om volledig te kunnen resetten. Dit bevordert zowel je fysieke, emotionele als mentale gestel, maar ook je energetische en spirituele.

Meld je aan en kies voor een heerlijke middag voor jezelf!

Programma

14:00 – Start Half Day
14.10 – 15.00 Yin yoga met JJ
15:00 – 15:15 Rustmoment
15:15 – 16:15 Chi Neng Qigong met Anouk
16:15 – 16:30 Rustmoment
16:30 – 17:00 Yoga Nidra met JJ

Praktische informatie

Datum: zondag 5 februari
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Zest Your Life
Kosten: 55 euro voor leden | 60 euro voor niet-leden

Deze Half Day Retreat is een voorproefje op het Reconnect Retreat die Anouk en JJ voor het derde jaar organiseren van 2-4 juni 2023 op de magische plek Hof van Axen. Mocht je na deze workshop besluiten om mee te gaan naar het Reconnect Retreat dan krijg je deze Half Day Retreat cadeau.

Voorwaarden annuleren
Je kunt tot een week van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 7 dagen voor de workshop, wordt er 50% van de totale prijs bekostigd. Afmelden op de dag zelf is 100%.

 Aanmelden voor het Half Day Retreat

  • 0,00 €

Meer info over het Reconnect Retreat?

Vrijdag 2 t/m zondag 4 juni organiseren we weer een Reconnect Retreat. 3 dagen waarin je kunt loslaten, ontspannen, naar binnen keren en vooral het proces aangaan. Hier wíl je bij zijn, want het is een cadeautje voor jezelf! Klik op de button voor meer informatie.
En schrijf je snel in, want vol = vol.