La Qi circle

Gratis Healing Circle – elke maand

Elke eerste zondag van de maand om 12:00 uur is er een speciale, helende, verbindende Chi Neng oefening; de La Qi circle.
Deze healing circle is gratis en voor iedereen toegankelijk. Afhankelijk van de groepsgrootte duurt de La Qi Circle drie kwartier tot een uur.

Wat houdt de La Qi circle in?
We zitten samen in een kring en beoefenen samen de zogenaamde La Qi; een heel eenvoudige en zeer effectieve beweging met klank. Deze oefening wordt nog steeds dagelijks gedaan in de medicijnloze ziekenhuizen in China vanwege zijn krachtige werking. Het Chi Neng Healing Instituut zal deze healing circles nu ook in ons land opzetten.

In deze practice is er energie en informatie uitwisseling tussen externe en interne Qi. We gebruiken de positieve informatie van het Qi veld, het universum, de natuur om zo alle blokkades op te heffen. Je verzorgt je hele lichaam in het vertrouwen dat qi gaat waar het naar toe gaat. Het helend effect van de oefening wordt versterkt, omdat we samen deze oefening doen.

Door het hele land zullen deze La Qi circles gaan ontstaan. Deze sessies zijn gratis, maar meld je wel aan via de app of als je geen lid bent via de mail of website.

De circle is onder begeleiding van Anouk.

Ja, ik wil graag deelnemen aan de gratis La Qi Circle