Ontspanning, kracht, flexibiliteit, en vitaliteit Schrijf me in

Lessen en lesrooster Zest Your Life

Lessen en lesrooster 
Kijk op het lesrooster van Zest Your Life om te zien aan welke lessen die bij je passen je dagelijks kan deelnemen. Al onze lessen, workshops en cursussen worden gegeven door een enthousiast team van teachers die, ieder op hun gebied, zeer ervaren en gecertificeerd zijn.
Ga naar groepslessen voor meer uitleg over de verschillende lessen.

 

De lessen zijn ingedeeld in 3 niveau’s; iedereen, ervaren en gevorderd en op intensiteit; slow (meditatief rustig), medium (in beweging) en strong (zweten). Dit wordt aangegeven met verschillende kleuren. Kijk naar de kleur van de hartjes en de rondjes eromheen.
De lessen worden in het Nederlands gegeven of tweetalig. Alleen de lessen van JJ worden altijd in het Engels gegeven.

 

Om mee te doen aan een les moet je gereserveerd hebben. Reserveren kan via de Sportivity app. Je kan de app downloaden op je telefoon via de Play store of App store. Hier vind je het lesrooster van Zest Your Life ook terug. Je kan maximaal 7 dagen van tevoren reserveren. Vergeet je niet af te melden voor een les wanneer je toch niet kan, dit kan in de app tot 4 uur van tevoren. Wanneer je 2x gereserveerd hebt, maar niet bent gekomen, kan je een week niet reserveren. Is de les al vol? Plaats jezelf op de wachtlijst. Je ontvangt bericht wanneer er een plek vrijkomt en kan dan alsnog een reservering maken. Iedereen op de wachtlijst ontvangt dit bericht, dus wees er dan snel bij.
Ook kan je een aantal lessen via Livestream volgen via de besloten Facebook community Zest at Home.

 

Bekijk het lesrooster Zest Your Life hier