Live dag Chi Neng Healing = vol

Verbinding, transformatie en groei

20 oktober geven wij (Anouk Steggerda en Arianne de Zwart) de éérste grote live dag rondom Chi Neng Healing. Een hele dag waarin we met elkaar gaan verbinden en aan de slag gaan met Chi Neng Qigong. Het wordt een dag van transformatie en groei, waarvan het idee is ontstaan in 2019 door onze teacher Li Hongsi.

Het is nu tijd voor deze dag. We hebben het zaadje geplant en uiteindelijk is onze droom uitgekomen. Een hele dag met 75 mensen op een prachtige locatie met elkaar in verbinding. Een groot energieveld ontstaat door alle aanwezigen, vanuit dezelfde intentie, vanuit dezelfde verbinding. Het wordt een magische dag met respect voor de natuur en voor de mens. Het veld wordt neergezet vanuit liefde en licht.

Voel je dat je hierbij moet zijn? Dan geven we je uiteraard een warm welkom. En voor de Early birds onder ons, hebben we een speciaal aanbod.

We kunnen niet wachten tot 20 oktober. Het wordt een bijzondere dag met bijzondere mensen.

In de inschrijving is gesloten, want we zijn vol! 

Love, Light & Qi,

Arianne en Anouk

Deze uitnodiging is voor jou

Deze dag is voor degenen die weten dat ze hier bij moeten zijn.

Het is tijd voor deze dag.
Het is tijd dat we samenkomen in een sterk Qi Veld van licht en liefde.
Het is tijd om jouw licht te laten schijnen.
Het is tijd.

Op persoonlijk en spiritueel vlak ervaar je dat je aan het veranderen bent. Toch blijf je tegen een bepaalde grens aanlopen. Alsof je niet verder komt in je helingsproces en/of je persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd lijkt het alsof je fysieke lichaam niet meer mee kan in de snelheid van het dagelijkse leven.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 20 oktober = vol
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Zest Your Life
Kosten: €197,-
(10 t/m 31 augustus €147,- Early bird!)
Facilitator: Anouk Steggerda en Arianne de Zwart
Voorwaarden annuleren
Je kunt tot een week van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 7 dagen voor de workshop, wordt er 50% van de totale prijs bekostigd. Afmelden op de dag zelf is 100%.

Healing Circle

Ontdek de wonderbaarlijke beleving van een Healing Circle, geïnspireerd door de praktijken van het Huaxia Zhineng Hospital van Dr. Pang Ming, waar de kracht van de cirkel werd aangewend voor helende doeleinden. Deze kracht wordt aanzienlijk versterkt wanneer een grote groep mensen samenkomt, waardoor deze dag bijzonder geschikt is voor zo’n ervaring. Tijdens de Chi Neng week op Mallorca hebben we dit al mogen meemaken met een groep van meer dan 25 mensen, en de uitkomst was werkelijk betoverend. Nu kijken we vol verwachting uit naar de mogelijkheid om dit te beleven met een groep die bijna drie keer zo groot is! De connectie met het oneindige, liefdevolle en helende Qi Veld was dermate krachtig voelbaar dat we na afloop overstelpt werden door vreugde… bijna in een staat van euforie. De drie energielagen van het hart vloeiden harmonieus samen: de geest was volkomen stil en helder, ieders hart was vervuld van respect en liefde, terwijl onze lichamen trilden van levensenergie en levensvreugde.

De prachtige locatie in Culemborg

De magische ruimte VRIJ in Culemborg – Het Bakhuisje – Landgoed Anckerwaerdt
Beusichemsedijk 17 Culemborg
Tijd: van 10:00 – 17:00 uur
www.vrijinculemborg.nl

Tijdens deze speciale Transformatie dag is er ruimte voor 75 mensen. Aanwezig met zo’n grote groep zorgt ervoor dat het Qi Veld onvoorstelbaar liefdevol, helend en respectvol aanwezig is, door alle ruis heen. Alle afleiding lost op in het licht van onvoorwaardelijke acceptatie en liefde. Je ervaart hoe het is om echt aanwezig te zijn vanuit jouw hart, in verbinding met Hunyuan Qi, zuiver en helder. De hele groep, ieder individu, allemaal zijn we deel van het geheel. En op dat moment – aanwezig met een grote groep mensen, in verbinding en vanuit ons hart – op dat moment zijn er wonderen mogelijk.

De locatie ligt midden in Nederland, waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt om erbij te zijn.

De facilitators van deze dag

Anouk Steggerda

Toen ik in 2002 met Chi Neng Qigong in aanraking kwam voelde dat direct als thuiskomen. De eenvoud van de bewegingsleer en dat deze voor iedereen toegankelijk is zorgden ervoor dat ik direct verkocht was. De handvatten die ik kreeg om verantwoordelijkheid te nemen over mijn energieniveau hebben me als drukke ondernemer heel veel gebracht. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles in zit.

Bewegen vanuit het hart is wat ik doe, en ik deel mijn kennis en ervaring graag tijdens de Chi Neng Qigong lessen, de Chi Neng Healing lessen, de maandelijkse La Qi cirkels en de Healing Coaching sessies.

Arianne de Zwart

Vanaf mijn allereerste ervaringen met deze bewegingsvorm was het voor mij duidelijk; dit is mijn weg. Het was niet alleen mijn eigen fysieke helingsproces. Chi Neng Qigong raakte alle aspecten van mij en mijn leven veranderde compleet.

Ondertussen ben ik nu bijna twintig jaar verder en nog iedere dag ervaar ik hoeveel Chi Neng Qigong voor iedereen kan betekenen. Op ieder front en in iedere levensfase. Vanuit een diepe passie en missie ben ik begonnen met Chi Neng Healing en het neerzetten van de opleiding tot Chi Neng Healing Coach.

Ik ben hier om mijn kennis en ervaring te delen en je te begeleiden op jouw reis naar heelwording. Ik ben hier om Healing te brengen niet alleen op individueel gebied, maar groter dan dat.

Het gaat niet om mij. Het gaat niet om jou. Het is groter dan dat.