1 juli weer open!

Yesss vanaf 1 juli mogen we weer echt open! De brancheverenigingen hebben zich hard gemaakt en zich uitgesproken zodat de sportscholen en yogascholen weer open kunnen en we weer met z’n allen kunnen werken aan onze welzijn.
Gelukkig zijn we nooit echt dicht geweest en waren we online open en de laatste weken nu ook buiten. Door onze lieve trouwe leden konden we doorgaan, hier zijn wij jullie zo dankbaar voor.
Wat een gekkigheid deze periode en elke keer bewegen we mee met wat zich aandient. Je leert te bewegen met vol vertrouwen en overgave. Deze periode geeft je directe levenslessen en door ze te pakken en te omarmen groeien we verder. Naar wat? Ook dat laat ik los.
En nu gaan we ons opmaken voor 1 juli. Wij zijn er klaar voor. Het binnen protocol ligt al weken klaar en alles binnen heeft een vers likje verf gekregen. We gaan puzzelen om alle lessen weer aan te kunnen bieden binnen en voorlopig blijven we ook online en buiten doorgaan. En wat is het toch heerlijk om buiten te trainen. Het weer is tot nu toe fantastisch en het is zo fijn om weer samen te zijn. Zodra we hoorden dat we naar buiten mochten, hebben we meteen wat lessen neergezet. Het was geweldig om te zien hoe blij iedereen was om weer samen te kunnen trainen. Op dit moment blijven we lessen online livestreamen en daarnaast ook buiten aanbieden. En vanaf 1 juli komt binnen er dus ook weer bij!