Let op! Werkzaamheden straat van Messina en Eleanor Rooseveltlaan

Graag jullie aandacht voor de geplande werkzaamheden rondom Zest Your Life:
Vanaf dinsdag 13 oktober tot en met vrijdag 16 oktober laat de gemeente werkzaamheden uitvoeren aan de straat van Messina en Eleanor Rooseveltlaan. Hou daarom rekening met langere reistijd en alternatieve parkeergelegenheid. Er kan niet voor de deur worden geparkeerd.

Voor meer informatie over deze werkzaamheden en parkeermogelijkheden kijk op: https://www.amstelveen.nl/amstelveen-bouwt/publicatie/bereikbaarheid_wegwerkzaamheden-komende-tijd/ 

Brief van de gemeente:
Vanaf dinsdag 13 oktober tot en met vrijdag 16 oktober 2020 laat de gemeente werkzaamheden uitvoeren aan de Straat van Messina en Eleanor Rooseveltlaan. De huidige zwarte en rode asfaltlagen worden vervangen. In verband met de bereikbaarheid van de woningen, winkelcentrum en bedrijven worden de werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd.

Fase 1
Vanaf dinsdag 13 oktober tot en met donderdag 15 oktober 20.00 uur worden de huidige asfaltlagen verwijderd en worden er bestratingswerkzaamheden uitgevoerd aan de parkeervakken. De parkeervakken langs de asfaltweg zijn gedurende deze periode afgesloten voor auto’s. De grote parkeerterreinen aan de Straat van Messina en achter deEleanor Rooseveltlaan 2-110 blijven bereikbaar. De parkeergarage van de nieuwbouw 180-203 blijft ook bereikbaar. Wel moet het autoverkeer rekening houden met de werkzaamheden.Er is sprake van enige hinder.

Fase 2
Vanaf donderdagavond 15 oktober 20.00 uur tot vrijdagochtend 16 oktober 06.00 uur worden de nieuwe asfaltlagen aangebracht. Gedurende deze avond en nacht zijn de werkgebieden geheel afgesloten. Ook de grote parkeerterreinen en de parkeergarage van de nieuwbouw zijn dan niet bereikbaar. Als u de auto deze avond en nacht niet nodig heeft kunt u deze op de parkeerterreinen of in de parkeergarage laten staan. Anders adviseren wij u de auto tijdelijk elders in de wijk te parkeren.

Verkeershinder
Tijdens de werkzaamheden dient u rekening te houden met hinder. Er worden omleidingen geplaatst en er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Geluidhinder
Het aanbrengen van de nieuwe asfaltlagen start donderdagavond om 20.00 uur. Het is mogelijk dat u enige geluidhinder van de werkzaamheden kan ondervinden. De aannemer probeert de overlast tot een minimum te beperken.

Contactgegevens
Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen: Telefoonnr. 06 – 538 194 58.