River Moon Yoga

Yin Therapie

Deze één op één begeleiding, ook wel personal yoga genoemd, is voor als je wat extra’s nodig hebt op fysiek en/of mentaal vlak.

Personal Yoga is helemaal gericht op jou. Denk aan heling van emotionele disbalans, lichamelijke klachten, chronische pijn, angst, trauma’s. Maar ook om meer te leren over wat Yin Yoga voor jou kan betekenen.

Tijdens deze privé sessie kijken we naar wat goed voelt voor jou. Waar liggen jouw grenzen en hoe kunnen we daar meer ontspanning en flexibiliteit in creëren.

Door middel van verschillende technieken zoals Shiatsu, Functionele osteopathie en Cranio-Sacraal therapie, in combinatie met Yin yoga, creëren we meer ruimte en balans in jouw lichaam, in het gewricht, het bindweefsel en het bijbehorende meridiaanstelsel.

Reading

Iedereen heeft een energieveld om zich heen. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van jouw energie in interactie met je omgeving op dit moment. Het doel van een reading is om jou meer inzicht in jezelf te geven, zodat je daarna handvatten hebt om jouw leven richting te geven.

Tijdens het lezen (readen) van een aura wordt met een goede intentie gekeken naar jouw kracht en kwaliteiten en een reading heeft daarom altijd een positieve insteek. Door het lezen van je aura en chakra’s – de energiecentra in je lichaam – krijg je op dieper niveau inzicht in je persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk naar waar de energie goed stroomt en waar minder en wat de oorzaak daarvan kan zijn. Ook kijk ik wat je kunt doen om de energie beter te laten stromen.

Een reading geeft je zelfinzicht, het is een momentopname van waar je nu staat en waar je ontwikkelpunten liggen.

  • Hoe je met je energie omgaat
  • Welke gedachten en gevoelens je aangeleerd hebt en welke bij jou horen
  • Hoe je je talenten en capaciteiten gebruikt en welke nog ontwikkelt kunnen worden
  • Hoe ervaringen uit je verleden doorwerken op dit moment
  • Als je voor een keuze staat en daar nog vragen bij hebt
  • Hoe je in een bepaalde relatie staat
  • Hoe het met je bedrijf/werk gaat
MONI

Monique van Pinxteren
email: monique@rivermoonyoga.nl
telefoonnummer: 06 42531488
website: https://rivermoonyoga.nl