Proefmaand

Maak 4 weken lang kennis met Zest Your Life. Get inspired.

Yoga, meditatie, kracht; dat ik met mezelf aan de slag wil weet ik wel, maar wat past nou eigenlijk het beste bij mij? Om daar achter te komen, zou je al die verschillende dingen het liefst eerst uitproberen.

Get inspired! zeggen we dan bij Zest Your Life. Kom 4 weken lang vrijblijvend ruiken, proeven, voelen, ervaren en beleven, en ontdek zo je favoriete workouts tijdens de proefmaand. Zonder verdere verplichtingen mag je eenmalig 8 lessen in 4 weken tijd volgen. Daarna ben je ongetwijfeld ‘inspired’ geraakt om door te gaan en verwelkomen we je graag als lid.

Get Inspired

4 weken onbeperkt toegang​​ tot onze livestreams via Zest at Home Facebookgroep en 8 lessen op locatie bij Zest Your Life in Amstelveen.

• Live mind & body training (thuis en op locatie) 4 weken proberen
• O.a. Yoga, krachttraining, pilates, meditatie
• Breng Mind en Body in balans
• Verminder stress en angst
• Voel je vitaler, flexibeler en krachtiger
• Boost je immuunsysteem
• Werken aan jouw persoonlijke doelen
• Toegang tot de besloten Facebook groep
• Dagelijks meerdere nieuwe livestreams
• Doe thuis live mee met de les
• Professionele teachers

Of kies voor de ultimate Get Inspired to the Max proefmaand;
4 weken onbeperkt toegang​​ tot onze livestreams via Zest at Home Facebookgroep, 8 lessen op locatie én onbeperkt toegang tot onze videolessen op Zest at Home voor €40,-

Stel niet uit, ervaar het zelf tijdens de Proefmaand!

Meer informatie?

Wil je eerst één van onze medewerkers spreken voor meer informatie? Dat kan ook! Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Proefmaand

Eerste bezoek

Eten & Drinken
Zorg ervoor dat je niet met een volle maag naar de les komt. Het beste is om 1 uur voor de les een lichte snack te eten zoals; fruit, cracker of yoghurt. Maar vergeet vooral niet om voldoende water te drinken voor en na de les. Je mag je eigen bidon meenemen of je kunt aan de bar (gewoon of Coconut) water kopen.

Wat te dragen
Draag kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, bij voorkeur aangesloten/stretch. Denk aan; T-shirts, singlets, shorts en yoga legging. Alle lessen zijn op blote voeten, maar het dragen van yogasokken is ook mogelijk.

Wat mee te nemen
Breng je eigen mat en props (meditatiekussen, bolster) mee. Heb je deze niet, dan kan je deze ook bij ons lenen. Neem dan 2 grote handdoeken en een kleine handdoek mee om erover heen te leggen. Onze dekens zijn helaas niet te gebruiken, neem deze zelf mee.  Neem eventueel nog een extra handdoek mee voor na de les (douches en kleedkamers zijn aanwezig).

Kom op tijd
Zorg dat je op tijd komt. Bij voorkeur 5-10 minuten voor de les begint, zodat je rustig de les start.
Te laat komen is storend voor de groep. Beschouw op tijd komen als een onderdeel van je practice. Ben je nog niet ingeschreven bij ons kom dan minimaal een kwartier voor de eerste les of op een ander tijdstip, zodat we tijd hebben je in te schrijven en wegwijs bij Zest te maken.

Blijf thuis bij covid-19 gerelateerde klachten
Blijf thuis als je klachten hebt die passen bij covid-19. Of als je in contact bent geweest met iemand die corona heeft, of als je wacht op de uitslag van een test. 

Benieuwd of Zest Your Life bij je past?  Doe de lidmaatschaptest.
Alvast meer te weten komen over onze lessen? Vind hier meer informatie. Benieuwd wie onze teachers zijn, kijk dan hier.
Ook bieden we een online aanbod, kijk hiervoor op Zest at Home.