PSOAS Release

Schudt alle spanning en blokkades uit je lichaam

De psoas is de diepste spier van het menselijk lichaam, het is de enigste spier die ons boven en onderlichaam met elkaar verbindt. De psoas geeft automatisch een lichamelijke respons op onveiligheid, vechten, vluchten of bevriezen, deze spier staat klaar om in beweging te komen.

De spier is zo nauw betrokken bij fysieke en emotionele reacties, dat een chronisch verkrampte psoas het signaal geeft dat je lichaam constant in gevaar is. Bij deze PSOAS release maken we de spanning op de spier weer los.

Let op: dit is niet de maandelijkse BRTT sessie met ademwerk. Dit is alleen de PSOAS release.
Ga naar Body Remembers Trauma Therapy voor een sessie inclusief ademoefeningen.

De workshop is voor iedereen, maar is er een diep liggend trauma dan raden we een 1 op 1 sessie met Nancy aan. Heb je hoge bloeddruk, epilepsie of heb je een herseninfarct gehad? Neem dan eerst contact met ons op.

Voordelen van het losmaken van de psoas:

  • Emotionele Vrijlating
  • Energie en Vitaliteit
  • Verbinding met de Wortelchakra
  • Vermindering van Angst
  • Verhoogd Bewustzijn
  • Diepere Meditatie
  • Loslaten van Oude Patronen

Aanmelden PSOAS Release

Praktische informatie

Datum: 4 juli – aanmelden
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: Zest Your Life
Max deelnemers: 6 personen
Kosten: 50 euro
Healer: Nancy van der Plas

Voorwaarden annuleren
Je kunt tot een week van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 7 dagen voor de workshop, wordt er 50% van de totale prijs bekostigd. Afmelden binnen 48 uur tot op de dag zelf is 100%.

Nancy van der Plas

Energetische en lichaamsgerichte trauma therapeut

Wij mensen vergeten soms gebeurtenissen of trauma’s, die ons lichaam wél opslaat. Elk lichaam heeft een eigen verhaal en alles is opgeslagen in onze cellen. Als de energie niet meer kan stromen, dan veroorzaakt dat blokkades. Soms is praten voldoende, maar vaak is het heel belangrijk om juist met het lichaam te werken.

Ga met mij mee op reis en ontdek jouw blokkades in jouw lichaam of leven. Ik neem de tijd voor jouw verhaal en samen kiezen we een methode die bij jou past. Dit kan zijn BRTT, Breathwork, Energetische therapie of Systemisch werk. Een reis vanuit liefde die je inzicht, bewustwording, transformatie en heling gaat geven. Ik breng je terug naar je authentieke zelf, je eigen wijsheid en kennis.