3. Opladen en weer in je kracht komen

Vandaag een staande meditatie oefening. De 3 Centres Merges oefening. Deze oefening waarmee je letterlijk en figuurlijk kracht opbouwt, is een belangrijke basis oefening binnen Chi Neng Qigong. Het is een effectieve staande oefening om qi diep in je lichaam te brengen. Je verbind de qi van het universum via de uiteinden van je lichaam (kruin, handen en voeten) met het centrum van je lichaam: je buik ( onderste dantian ).

Deze oefening maakt je echt fysiek en mentaal heel krachtig.

Oefening – De 3 Centres Merges

Hoe was je ervaring?

Natuurlijk zijn wij benieuwd hoe jij de oefening van vandaag hebt ervaren. Voelde jij verbinding met kracht? Was er weerstand of heb je inzichten opgedaan?

Morgen laden we op met kracht d.m.v een yoga pose. Tot dan!

Liefs, JJ & Anouk 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Retreats met Anouk en JJ

Half Day Retreat

Voor jezelf zorgen is belangrijk. Het versterkt je welbevinden, je geestelijke gezondheid en het geeft je veerkracht.
In 3 lessen; yin yoga, chineng qigong en yoga nidra begeleiden trainers Anouk en JJ jouw mee op een reis van selfcare. Dit bevordert niet alleen je fysieke en mentale gestel maar zeker ook je emotionele en spirituele.

Meer informatie over onze Half Day retreat.

Reconnect Retreat

Heerlijke Yoga, Chineng en meditatie lessen gedurende de hele dag in prachtige natuur met(h)eerlijk biologisch vegetarisch eten bereid door onze een eigen kok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Deze reconnect 3-daagse laadt je op en brengt je mind & body met elkaar in balans.

Meer informatie over het Reconnect Retreat.

(je kunt je hier uitschrijven voor de reconnect challenge, maar je ontvangt nog wel de nieuwsbrief en andere updates)