Aroma Yoga – all level

Een cadeautje voor jezelf om te ontdekken en te verdiepen

Verwen jezelf met een Aroma Yoga les. Speciaal voor deze les krijg je een pakketje met dōTERRA olie thuisgestuurd! Hier heb je ook na de les nog veel plezier van.
Met behulp van de 100% pure dōTERRA olie die we tijdens de les gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefeningen nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

De les begint met een korte introductie van de essentiële oliën van dōTERRA en op welke manieren we deze kunnen gebruiken om onze fysieke en emotionele gezondheid te ondersteunen. Hierna volgt de Aroma yoga les gegeven door Anatevka Bos. Zij legt uit wanneer en hoe je de olie tijdens de les gebruikt.

WhatsApp Image 2021-02-08 at 11.48.33

Je ontvangt een setje dōTERRA oliën thuis om te gebruiken tijdens deze les.
Anatevka zal tijdens de les aangeven wanneer je welke olie kan gebruiken.
De oliën die in het pakketje zitten zijn:

  • Balance (grounding)
  • Wild orange (upliftend)
  • Serenity (calming)

Ook sturen we je een muziek playlist toe, deze kan je afspelen tijdens de les als achtergrond muziek.

Elke fase in de les wordt ondersteund door een passende heerlijke dōTERRA olie van Melz Essentials om te ontdekken, bewust te worden en te genieten.
Deze all level Aroma Yoga les begint met een ademhalingstechniek die onder andere je neus vrij maakt en je geest tot rust brengt zodat je de wereld om je heen even kunt laten voor wat die is en je al je aandacht op jezelf kunt richten. Dit wordt ondersteund met de Balance olie.
Als we goed geaard zijn gaan we samen toewerken naar een zachte flow van staande yoga bewegingen en houdingen om de energie in ons lichaam te laten stromen en eventuele blokkades op te lossen zowel fysiek als mentaal. Deze opgebouwde energie en warmte gebruiken we dan om meer ruimte en rust te creëren in zittende en liggende yoga houdingen. De Wild Orange olie ondersteunt hierbij.
Uiteindelijke gaan we naar een totale ontspanning zodat je lichaam en je geest helemaal tot rust kunnen komen. De Serenity olie helpt je hierbij.

Melz Essentials

“Selfcare is how you take your power back”
2 jaar geleden kwam Melanie in aanraking met de essentiële oliën van dōTERRA en ze kan wel stellen dat dit voor haar life changing is geweest.
Het voelt zo fijn om op een natuurlijke manier je gezondheid te kunnen ondersteunen.
Ze was destijds zoekende naar gezondere keuzes en een minder toxisch leven voor haarzelf en haar gezin. Inmiddels heeft ze zoveel (chemische en synthetische) producten in huis kunnen vervangen.

Melanie is gecertificeerd essential oil specialist en deelt graag haar kennis over essentiële oliën en hoe je deze kunt inzetten om je natuurlijke gezondheid fysiek, emotioneel en mentaal te ondersteunen.

Anatevka Bos

Toen Anatevka herstellende was van een acute auto immuunziekte kwam ze in contact met Yoga. Het beoefenen van Yoga gaf haar de kracht en het geduld om te herstellen. De helende kracht van Yoga inspireerde haar om de Teacher training te volgen.
De voedingsbodem van Anatevka’s Yogalessen zijn een mengelmoes van haar kennis, kunde en ervaring op het gebied van Yoga, Klassiek ballet, Pilates en gewoon het dagelijkse leven.
Anatevka neemt je mee in de energieke flow van de beweging met als doel je lichaam sterk en soepel te maken en je geest de ruimte te geven om te ontspannen.

Datum: 28 februari
Tijd: 15.00-17.00
Deelnemers: min. 5
Kosten: €17,50

Aroma Yoga - site
Melanie Meijers - Melz Essentials

Vertegenwoordiger dōTERRA oliën:  Melanie Meijer van Melz Essentials

Anatevka (1)

Teacher: Anatevka Bos

Aanmelden

  • 0,00 €