Nieuw! Stress Release

Heb je stress, voel je je overspannen, heb je een burn-out of wil je leren ontspannen? Zit je vaak (voor je werk) in je hoofd en verlang je naar wat gemoedsrust?
Dan is de Stress Release les van teacher JJ echt iets voor jou!

Stress Release is een combinatieles van zachte yoga stromingen zoals Yin Yoga, Restorative Yoga, Pranayama, Meditatie en Yoga Nidra.
In elke les staat diepe ontspanning van het lichaam centraal.

In onze huidige maatschappij staan we continue ‘aan’ en leven we in een stressvolle wereld waarin alles van je verwacht wordt. We vergeten vaak om te ontspannen en rust te nemen.

Terwijl ontspanning zo belangrijk is voor je lichaam en geest. Het is nodig om te kunnen blijven functioneren. Ontspanning brengt je in balans.

Stress Release is een ontspannende manier om te ont-stressen. Tijdens de les kun je nieuwe energie opdoen en weer bij jezelf komen.
Het is belangrijk om alle spanning los te laten, zodat je je fysieke en mentale gezondheid kunt herstellen en optimaliseren.

Teacher JJ heeft de Stress Release les samengesteld, omdat hij tijdens zijn andere lessen veel mensen tegenkomt met burn-out of stress gerelateerde klachten. JJ heeft zijn stress- en burnout opleiding, Yoga Nidra (1 en 2), Yin Yoga en Resortive Yoga afgerond. Door zijn kennis, ervaring en de verschillende lessen te combineren is er een mooie nieuwe les ontstaan die veel mensen kan helpen. De Stress Release les is goed om een burn-out te voorkomen, voor mensen die een terugval willen voorkomen, mensen die veel stress ervaren en vaak in hun hoofd zitten en voor iedereen die deep relaxation wil ervaren.

Praktische informatie
Dagen en tijden: woensdagavond 19:30 – 20:30 en zaterdagmiddag 12:00 – 13:00
Teacher: JJ
Locatie: Zest Your Life – Eleanor Rooseveltlaan 102, 1183 CL Amstelveen