Stress Release

Heb je stress, voel je je overspannen, heb je een burn-out of wil je leren ontspannen? Zit je vaak (voor je werk) in je hoofd en verlang je naar wat gemoedsrust?
Dan is de Stress Release les van teacher JJ echt iets voor jou!

Stress Release is een combinatieles van zachte yoga stromingen zoals Yin Yoga, Restorative Yoga, Pranayama, Meditatie en Yoga Nidra. In elke les staat diepe ontspanning van het lichaam centraal.

In onze huidige maatschappij staan we continue ‘aan’ en leven we in een stressvolle wereld waarin alles van je verwacht wordt. We vergeten vaak om te ontspannen en rust te nemen. Terwijl ontspanning zo belangrijk is voor je lichaam en geest. Het is nodig om te kunnen blijven functioneren. Ontspanning brengt je in balans.

Stress Release is een ontspannende manier om te ont-stressen. Tijdens de les kun je nieuwe energie opdoen en weer bij jezelf komen. Het is belangrijk om alle spanning los te laten, zodat je je fysieke en mentale gezondheid kunt herstellen en optimaliseren.

Voordelen Stress Release

  • Het verlaagt stress
  • Diepe ontspanning
  • Bij jezelf komen
  • Energie laten stromen
  • Spanning loslaten

Benieuwd naar Stress Release?

Je kunt in de app de les bij ons reserveren en de kracht ervaren van Stress Release. Wil je eerst nog meer zien? Bekijk dan hieronder drie oefeningen uit de Stress Release.

Niveau & Intensiteit

  • Slow – meditatief rustig
  • Voor iedereen

Stress Release lessen bij Zest

Bij Zest hebben we een aantal keer per week een Stress Release les. De les wordt gegeven door JJ. Bekijk het rooster om te zien wanneer je Stress Release kunt volgen!

Stress Release workshops

Ook zijn er verschillende workshops om stress te verminderen. Houdt onze agenda in de gaten voor alle Stress Release workshops.

Teachers

Teacher JJ

Teacher JJ heeft de Stress Release les samengesteld, omdat hij tijdens zijn andere lessen veel mensen tegenkomt met burn-out of stress gerelateerde klachten. JJ heeft zijn stress- en burnout opleiding, Yoga Nidra (1 en 2), Yin Yoga en Resortive Yoga afgerond. Door zijn kennis, ervaring en de verschillende lessen te combineren is er een mooie nieuwe les ontstaan die veel mensen kan helpen. De Stress Release les is goed om een burn-out te voorkomen, voor mensen die een terugval willen voorkomen, mensen die veel stress ervaren en vaak in hun hoofd zitten en voor iedereen die deep relaxation wil ervaren.

It isn’t all that bad! And if it is, change your eye to something that isn’t… for balance!

Stress Release proberen?

Je kunt bij Zest nu een Introductie nemen voor maar €19,50! In de Introductie mag je 4 verschillende lessen volgen binnen twee weken. Op deze manier kun je erachter komen of Stress Release iets voor jou is. of dat je misschien een andere les ontdekt die bij je past. Wil je alleen Stress Release proberen? Koop dan een losse les.
Bekijk meer informatie over onze abonnementen. 

Wil je de kracht ervaren van Zest Your Life én van Stress Release?
Ga dan naar de Introductie pagina voor meer informatie.

Wil je eerst weten of Zest Your Life bij je past?

Doe dan de lidmaatschapstest! Dit kan zowel online als bij ons op locatie. Na het beantwoorden van 7 vragen ontvang je persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder.

Andere interessante lessen

Stress Release

Stress Release is een combinatieles van zachte yogastroming die zorgen voor diepe ontspanning n leren loslaten. Heel goed als stresspreventie of bij burrn out klachten.

Yin yoga

Yin yoga richt zich op het ontspannen en verlengen van de dieper gelegen weefsels van het lichaam door de houdingen zo’n 3 tot 5 minuten aan te houden.