Breathwork – Ademsessie

Een bijzonder helende beleving!

Je ziet en hoort het tegenwoordig steeds vaker om je heen. Ademwerk, breathwork, ademcoach, breath session, technieken zoals Wim Hof of koud afdouchen. Deze ademworkshop is ontzettend populair omdat een ademworkshop je helpt bij loslaten, overgave en helen.

Open je hart en adem je hart vrij. Met een ademtechniek, die we verbonden ademhaling noemen, gaan we opladen en onszelf open. We richten onze aandacht naar binnen om meer bewust te worden. Adem je hart vrij.

Wat drukt er nog op je hart? Alles wat jouw hart nog verzwaard gaan we verzachten en laten oplossen, zodat je hart weer vrij is.  Daarna gebruiken we deze meditatieve ‘space’ om je ervaring te laten integreren.  En uiteraard gaan we de tijd nemen om te genieten van dit vrije gevoel en ook benutten we dit moment om nieuwe intenties te zetten die dicht bij je hart liggen.

Deze 3 uur durende workshop doe je voor jezelf en geeft een ieder van ons een heel persoonlijke ervaring. Tegelijkertijd doen we het samen! Onze gezamenlijke open aanwezigheid doet heel veel in de energie (of je dit nu merkt of niet). Deze verbinding vanuit ons hart is veilig en respectvol. Het zorgt ervoor dat we meer van onszelf gaan ervaren en kunnen groeien. Uiteindelijk is dit waar het in het leven om gaat. Kwetsbaarheid durven ervaren en daardoor krachtiger worden. Steeds meer vertrouwen in onszelf en daarmee ook meer overgave aan het leven en de liefde.

Voorwaarden annuleren
Je kunt tot een week van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 7 dagen voor de workshop, wordt er 50% van de totale prijs bekostigd. Afmelden op de dag zelf is 100%.

Ja, ik wil graag meedoen aan de Breathwork – Ademsessie

Praktische informatie

Datum:
22 oktober
26 november

Tijd: 13.30 – 16.30 uur
Locatie: Zest Your Life
Kosten: 55 euro voor leden | 60 euro voor niet-leden
Healer: Sandra Visser

De workshop is voor iedereen.