Workshop Mens zijn

Jezelf in de wereld plaatsen vanuit unieke liefdevolle zelf

Deze workshop is NIET bedoelt om jou iets nieuws te leren…. Het gaat NIET om de methode en ook NIET om nog meer kwaliteiten. Het gaat me om jou! Om wie jij echt bent? Iedereen is uniek en de kunst in het leven is om ontdekken wie jij werkelijk bent en wat er via jou geleefd wil worden.

Dus stop met jezelf in de weg zitten! Loskomen uit ingesleten en beperkende patronen en verhalen, dat is natuurlijk van belang. Maar wat nog belangrijker is dat jij gaat vertrouwen op je ‘Gut’-feeling, op innerlijke impulsen en ingevingen(intuïtie). Dat je jezelf en jouw manier van innerlijk waarnemen beter gaat begrijpen. Dat je tijd maakt voor jezelf en wat voor jou belangrijk is… En dat je begrijpt in welke levensfase jij je nu bevindt, zodat je het groter geheel en hoe jouw uniekheid hierin een juiste plek kan geven.

Bij Zest kun je uitgebreid kiezen waar je jezelf in wilt trainen. Mentale en fysieke kracht in balans brengen. En ook daaraan voorbij is er genoeg! Energiemanagement, emotionele stabiliteit en bezieling… Voor wie mij kent, weet dat het mij vooral gaat om bezieling. Ik geef graag belevingsworkshops waarbij we naar binnengaan om onze gevoelens waar te nemen en meer heelheid in onszelf kunnen ervaren. En ook in deze workshop is uiteraard een moment voor bezinning en verstilling, maar ik neem een andere aanvliegroute deze keer.

Minder gericht op de beleving en energieveld. En meer gericht op de ruimte voor jullie om zelf uiting te geven aan wat er innerlijk echt leeft. Wat is er voorbij pijn, drama, schaamte en eenzaamheid? Welke verlangens, dromen, intenties, hartenwensen maken jou uniek? En kun het een goede plek geven in je leven? In deze workshop ga ik ook vertellen over levensfases die wij als mens doorlopen, zodat je inzicht en acceptatie  gaat voelen voor jouw levensloop. Maar vooral de tijd om jouw binnenwereld naar buiten te brengen! Kun jij uiting geven aan diepere innerlijke waardes en wil je leren je kwetsbaarheid te delen? We leren van en met elkaar. Het gaat om integer uitwisselen en oprecht meer van jezelf laten zien. Dit kweekt compassie en innerlijke kracht. Hoe meer we van onszelf durven delen, hoe vrijer we ons gaan voelen.

Mee nemen naar deze workshop: boekje om dingen in op te schrijven, een voorwerp die iets verteld over jou, lekker zittende kleding en uiteraard jezelf!

Ik heb er zin in!!! Liefs Sandra

Praktische informatie

Data: zondag 19 februari
Tijd: 13.30 – 16.30 uur
Locatie: Zest Your Life
Kosten: 45 euro
Healer: Sandra Visser

Voorwaarden annuleren
Je kunt tot een week van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 7 dagen voor de workshop, wordt er 50% van de totale prijs bekostigd. Afmelden op de dag zelf is 100%.

Ja, ik wil graag meedoen aan de workshop Mens zijn

  • 0,00 €