Workshop Optimaliseer je spijsvertering

Met yoga en voeding

In deze workshop leer je hoe jij optimaal voor je spijsvertering kunt zorgen. We maken daarbij gebruik van yogahoudingen en voeding.

Vanuit de yogatherapie leer je welke yogahoudingen en ademhalingsoefeningen helpen bij welke spijsverteringsklachten. Vanuit Ayurveda, de zusterwetenschap van de yoga, leer je welke voeding en leefstijltips je kunt inzetten om je spijsvertering te optimaliseren Je krijgt algemene tips om je spijsvertering gezond te houden, en die voor iedereen belangrijk zijn.

Je spijsvertering is namelijk de basis voor de rest van je gezondheid, van je immuunsysteem tot aan je mentale welzijn (want je darmen hebben een sterke verbinding met je brein). Daarnaast krijg je adviezen toegespitst op de drie afwijkende spijsverteringstypen: vishama (onregelmatige spijsvertering, winderigheid en constipatie), tikshna (te snelle spijsvertering, te zachte ontlasting, brandend maagzuur), manda (te langzame spijsvertering, overgewicht). We krijgen allemaal wel eens met deze spijsverteringstypen te maken in ons leven, en met de kennis uit deze workshop weet jij wat je op dat moment kunt doen!

Voorwaarden annuleren
Je kunt tot een week van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 7 dagen voor de workshop, wordt er 50% van de totale prijs bekostigd. Afmelden binnen 48 uur tot op de dag zelf is 100%.

Aanmelden workshop Optimaliseer je Spijsvertering

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 13 juli – aanmelden
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Zest Your Life
Kosten: €55,-
Teacher: Mirjam van der Kamp
De workshop is voor iedereen.