YINLOVERS opgelet!  Een extra lange yin-beleving waarbij je lekker de diepte in gaat en de mind tot rust brengt. Ook als je nog geen ervaring hebt en je de uitdaging aandurft ben je welkom.

Bij Yin yoga rek je bindweefsel op, wordt je flexibeler in lichaam (en geest) & ervaar je diepe ontspanning. Maar het is eigenlijk veel meer dan dat; De Yin energie beweegt traag en naar binnen. Het zorgt voor herstel in je lichaam. Het verkoelt en wordt in je organen opgeslagen. Wanneer bindweefsel weer zacht wordt, gaat alles weer stromen. We gaan leren dieper te voelen! Voelen van grenzen en deze respecteren. Liefdevol naar jezelf kunnen zijn. Het gaat over aanwezig zijn bij pijn en weerstand. En leren geduldig waar te nemen en los te komen van wilskracht. Je ervaart wat jij kan ervaren, op eigen niveau en wordt daar in begeleid. Deze workshop is dus voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit op welk niveau je meedoet.

In deze 2,5 uur durende workshop lig je heel lang in de houdingen en hebben daarom zachte matrassen. Neem wel je eigen yogamat of badhanddoek mee om eroverheen te leggen. Ook graag 2 kleine handdoeken die je over het meditatiekussen en de bolster legt.

Sandra

Teacher: Sandra Visser
Data: zondag 22 november
Tijd: 14.00-16.30
Deelnemers: min. 8, max. 15
Benodigdheden: yogamat of grote badhanddoek, 2 kleine handdoeken

Aanmelden

  • 0,00 €