21 dagen Yoga Winter Challenge 

21 dagen lang onbeperkt les voor maar €65,-

1 december t/m 21 december | Ben jij al klaar voor de winter? Wij dagen je uit!

December is de laatste maand van de herfst en dus echt hét moment om los te laten en naar binnen te keren. Maar naar binnen keren kan ook als in je verbinding bent met de ander. En beweging helpt je bij het loslaten van stress, trauma of angst. Met de 21 dagen Yoga Winter Challenge kun je 21 dagen lang onbeperkt alle lessen volgen die jij maar wilt! En dat voor maar €65,-!

Start van de Yoga Winter Challenge is 1 december. De Challenge duurt 21 dagen en is geldig t/m 21 december. 

Met deze challenge kun je kijken en vooral ervaren of yoga en al onze andere lessen iets voor je is. Er is voor ieder wat wils en we hebben elke dag verschillende lessen die je kunt volgen. En het mooiste is nog dat je ready bent voor de winter! Zowel fysiek als mentaal. Je bent weer in balans.

21 dagen maken écht het verschil
Na 21 dagen komt de activiteit die je doet in je onbewuste, in je systeem. Hierdoor hoef je geen moeite meer te doen of eraan te denken. Het gaat vanzelf en het wordt een levensstijl. En je bent daarna helemaal klaar om te genieten van de winter!

Waarom inschrijven voor de 21 dagen Yoga Winter Challenge?

Kom in evenwicht voor de winter
Boost je immuunsysteem
Bouw kracht op en ervaar diepe ontspanning

Verminder stress
Voel je vitaler, flexibeler en krachtiger

Liever een abonnement?
Wil je liever direct een abonnement afsluiten? Bekijk onze tarieven en kies het abonnement wat het beste bij jou past!

Dit is je beste start voor de winter!

21 dagen onbeperkt les volgen zoals Yoga, Pilates, Core Workout, Stress Release, Power Hour, Qigong en nog veel meer. Dit is het moment!

Het rooster
Wil je eerst zien welke lessen wij allemaal aanbieden bij Zest? Bekijk dan het rooster. Er is elke dag les, van yoga tot kracht tot ontspanning.

Ben je op zoek naar?

Kracht, flexibiliteit en balans

Groepslessen waarin je kracht, conditie, spieren en flexibiliteit kunt opbouwen

Kracht, flexibiliteit en balans

Kracht, flexibiliteit en balans

Welkom bij onze groepslessen, waar beweging centraal staat en waar we samen werken aan het versterken van lichaam en geest. Onze lessen bieden een uitgebreid overzicht van mogelijkheden om je kracht, flexibiliteit en balans te verbeteren.

Ben je op zoek naar?

Ontspanning en Herstel

Groepslessen waarin je diep kunt ontspannen, loslaten, herstellen en opladen

Ontspanning en Herstel

Ontspanning en Herstel

Als je op zoek bent naar een plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf weer op te laden, bekijk dan ons aanbod. Hier kun je even ademhalen, de spanning van je af laten glijden en weer in balans komen.