Hoe kom je in deze tijd volledig in balans?

BLOG

Wat ik wel geleerd heb in de afgelopen tijd is dat niks zeker is en dat het aan mijzelf is hoe ik daar mee om ga. De verantwoordelijkheid ligt bij mijzelf en als moeder van 3 pubers en drukke ondernemer is het essentieel dat ik goed in mijn energie zit.

Bij Zest Your Life verzorgen wij lessen die iedereen kan ondersteunen in elke levensfase. Onze lessen zijn gericht op gezondheid, vitaliteit, ontspanning en balans. Krachtlessen om je sterker te maken en je spierontwikkeling te bevorderen, Yogalessen voor ontspanning, flexibiliteit en vitaliteit, Pilates om de diepliggende spieren te trainen en Stress Release om spanning los te laten. Bovendien zijn wij een van de weinige studio’s in Nederland die Chi Neng Qigong lessen geven voor een betere doorstroming van energie en een ontspannen geest in een gezond lichaam.

Dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen is ons de laatste tijd wel duidelijk gemaakt. Je kunt zelf werken aan je vitaliteit, weerstand en je fysieke en mentale balans.

In talloze onderzoeken is aangetoond dat chronische stress de afweer tegen virussen en ziektes verzwakt. In mind en body trainingen zoals yoga en Chi Neng Qigong wordt hieraan gewerkt. Ze bevorderen de ontspanning en samen met lichamelijke beweging zorgt dit voor een betere afweer en een gezonder lichaam.

Voor een mooi, gezond en gelukkig leven is een goed functionerend afweersysteem essentieel. Beweging, yoga, meditatie en stressreductie geven een positieve boost aan je immuunsysteem. Je hebt hier zelf invloed op. Door het beoefenen van yoga, meditatie, Chi Neng Qigong krachttraining, lachen en positief denken, werk je aan je eigen gezondheid.

Uit ons ledenonderzoek, kwam naar voren dat de geestelijke gezondheid bij de leden van Zest Your Life hoger ligt dan het landelijk gemiddelde.

We helpen je graag om in beweging te blijven. Je kan altijd een gratis intake inplannen waarin we je persoonlijk advies geven.

Zest staat voor spirit, kracht en levenslust. Wij bieden de hulp en de trainingen, maar de bal ligt bij jou. We provide the space, the only thing you have to do is to show up and do the work.

 

Liefs Anouk