Hatha yoga

De basisyoga stijl

Hatha yoga is de basis yoga waar andere stijlen uit voortgekomen zijn. Het is in verbinding zijn tussen lichaam en geest. Hatha yoga bestaat uit de combinatie houdingen (Asana’s) en de ademhaling (Pranayama). Het doel van Hatha yoga is om de organen te stimuleren, vooral na een lange meditatie. Innerlijke rust, met jezelf, anderen en de wereld in harmonie staan door met jezelf in contact te komen en te blijven. Dat is wat Hatha yoga is. Hatha betekent zon (ha) en tha (maan). En dat zijn de twee tegengestelde bij elkaar brengen.

Voordelen Hatha yoga

  • Meer ontspanning
  • Meer kracht
  • Meer balans
  • Beter conditie
  • Meer flexibiliteit

Niveau & Intensiteit

  • Medium – in beweging
  • Voor iedereen

Hatha yoga lessen bij Zest

Bij Zest hebben we een aantal keer per week een Hatha yoga les. De lessen worden gegeven door Alana, JJ en Marije.  Bekijk het rooster om te zien wanneer je Hatha yoga kunt volgen!

Hatha yoga proberen?

Je kunt bij Zest nu een Introductie nemen voor maar €17,50! In de Introductie mag je 4 verschillende lessen volgen binnen twee weken. Op deze manier kun je erachter komen of Hatha yoga iets voor jou is. of dat je misschien een andere les ontdekt die bij je past. Wil je alleen Hatha yoga proberen? Koop dan een losse les.
Bekijk meer informatie over onze abonnementen. 

Wil je de kracht ervaren van Zest Your Life én van Hatha yoga ?
Ga dan naar de Introductie pagina voor meer informatie.

Wil je eerst weten of Zest Your Life bij je past?

Doe dan de lidmaatschapstest! Dit kan zowel online als bij ons op locatie. Na het beantwoorden van 7 vragen ontvang je persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder.

Andere interessante lessen

Stress Release

Stress Release is een combinatieles van zachte yogastroming die zorgen voor diepe ontspanning n leren loslaten. Heel goed als stresspreventie of bij burrn out klachten.

Yin yoga

Yin yoga richt zich op het ontspannen en verlengen van de dieper gelegen weefsels van het lichaam door de houdingen zo’n 3 tot 5 minuten aan te houden.