Zest your Life

Dé #1 Mind en Body Studio van Nederland

Onze missie

Wij zijn er voor jouw volledig welzijn. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.
Leer vanuit fysieke bewegingen, krachtig en ontspannen. Leer je lichaam van binnenuit kennen, zodat je kan luisteren naar je lichaam en je gevoel. Hierdoor creëer je bewustwording (of groeit je bewustzijn) en kom je uit je hoofd en in verbinding met je hart. Verbinding met jezelf, je omgeving en de natuur. Van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen. Verandering begint bij jezelf en vanuit die verbinding verandert de omgeving met je mee..
Leer krachtig en intuïtief in het leven staan met onze mind en body trainingen.

Wij bieden
Zest staat voor de sprankel in je leven. Bij Zest Your Life hebben we verschillende lessen en trainingen voor een bewust, gezond, krachtig en geïnspireerd leven. Zest Your Life ondersteunt je graag bij het vinden van de optimale balans tussen lichaam en geest. Gezond leven, bewust kiezen, je focus verdiepen en doen waar je achterstaat!

Anouk Steggerda – Waarom Zest Your Life?
In deze hectische maatschappij heb ik ontdekt dat bewuste trainingen mij helpen om staande te blijven en steeds meer vanuit wie ik werkelijk ben te mogen bewegen. Vrij meebewegen vanuit een open mind, vrij vanuit een open hart. En die verbinding met mijzelf is zo anders dan wat ik vroeger geleerd heb. Mijn wezenlijke zijn is krachtiger, energieker en liefdevoller.

Door het lichaam in te zetten in de trainingen, integreer je elke ontwikkeling direct in je systeem. Je gebruikt de bewegingen bewust en je voelt je steeds meer heel. Je zet je fysieke lichaam in, je emotionele en je mentale lichaam zodat je echt gaat naar een volledig welzijn

Zest is opgericht in 2015 door eigenaresse Anouk Steggerda. Dé Mind en Body trainingstudio van Amstelveen. Een warme, sfeervolle en bewuste plek waar we trots op zijn!