Schrijf je nu in en start direct! 

Je bent van harte welkom bij Zest your Life

Bij Zest hebben we een breed aanbod aan lessen. Je kunt kracht en flexibiliteit opbouwen, maar je kunt ook kiezen voor diepe ontspanning en stress release. Dat maakt Zest uniek. Van yoga tot power hour, er is voor ieder wat wils.

We hebben verschillende soorten abonnementen en kaarten. Je kunt ook eerst kiezen voor de Introductie waarin je 4 lessen in twee weken kunt proberen voor maar 19,50! Op deze manier kom je erachter welke les het beste bij je past! Én weet je meteen welk abonnement het beste bij je zou passen. De introductie is zonder verdere verplichtingen en stopt na twee weken automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

Waarom kiezen voor Zest Your Life?
💚 Boost je immuunsysteem

💚 Goed voor lichaam en geest
💚 Breed aanbod: zowel kracht als diepe ontspanning
💚 Kom in beweging en in balans
💚 Verminder stress
💚 Voel je vitaler, flexibeler en krachtiger
💚 Werken aan jouw persoonlijke doelen
💚 Toegang tot de Facebook groep ZestYourLifestream
💚 Dagelijks meerdere nieuwe livestreams
💚 Professionele teachers en fijne, warme en persoonlijke sfeer

Ik wil me graag inschrijven

in beweging blijven en de groepslessen volgen

Gratis intake en advies

Wij ontdekken samen met jou welke les het beste bij jou past

Wil je graag in beweging komen of opladen maar weet je nog niet precies welke les het beste bij jou past? Of wil je eerst meer informatie ontvangen over de verschillende soorten lessen? Met dit invulformulier ontvang je van ons gratis persoonlijk advies.

Je kunt ook een afspraak bij ons maken, zodat Anouk met jou samen een intake kan doen. De intake duurt ongeveer 15 a 30 minuten en tijdens de intake bespreken we jouw wensen, doelen en verwachtingen.

Neem contact met ons op via info@zestyourlife.nl of bel naar 020 363 7577.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 8.30 – 14.00 uur en van
16.00 – 21.30 uur
Vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur
Zaterdag en zondag van 8.30 tot 13:30 uur

Contact

Eleanor Rooseveltlaan 102, 1183 CL Amstelveen
Info@zestyourlife.nl 020 363 75 77

Zest at Home – online les

Wil je liever alleen online videolessen volgen?
Kies dan voor een Zest at Home voor maar €20,00 per maand!

Eerste bezoek

Eten & Drinken
Zorg ervoor dat je niet met een volle maag naar de les komt. Het beste is om 1 uur voor de les een lichte snack te eten zoals; fruit, cracker of yoghurt. Maar vergeet vooral niet om voldoende water te drinken voor en na de les. Je mag je eigen bidon meenemen of je kunt aan de bar (gewoon of Coconut) water kopen.

Wat te dragen
Draag kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, bij voorkeur aangesloten/stretch. Denk aan; T-shirts, singlets, shorts en yoga legging. Alle lessen zijn op blote voeten, maar het dragen van yogasokken is ook mogelijk.

Wat mee te nemen
Breng je eigen mat en props (meditatiekussen, bolster) mee. Heb je deze niet, dan kan je deze ook bij ons lenen. Neem dan 2 grote handdoeken en een kleine handdoek mee om erover heen te leggen. Onze dekens zijn helaas niet te gebruiken, neem deze zelf mee.  Neem eventueel nog een extra handdoek mee voor na de les (douches en kleedkamers zijn aanwezig).

Kom op tijd
Zorg dat je op tijd komt. Bij voorkeur 5-10 minuten voor de les begint, zodat je rustig de les start.
Te laat komen is storend voor de groep. Beschouw op tijd komen als een onderdeel van je practice. Ben je nog niet ingeschreven bij ons kom dan minimaal een kwartier voor de eerste les of op een ander tijdstip, zodat we tijd hebben je in te schrijven en wegwijs bij Zest te maken.

Iedereen die Zest ervaren heeft, blijft bij Zest
100 % van alle mensen die een Zest Introductie proberen, blijven bij ons en worden lid.

Algemene Voorwaarden

Lees goed de Algemene voorwaarden door als je een abonnement of kaart bij ons aanschaft. Ook kun je alvast een kijkje nemen in onze Privacyverklaring, Meest gestelde vragen of huisregels. Zo ben je goed op de hoogte voordat je lid wordt bij Zest your Life!