Meest gestelde vragen

Wat is een Introductie?
Een Introductie is een tijdelijke actie bij Zest. Je betaalt €17,50 voor 4 lessen in twee weken. Dit kunnen verschillende lessen zijn, maar ook dezelfde. Het geeft je de kans om Zest te ervaren en te ontdekken welke lessen het beste bij je passen. Na twee weken loopt de actie af en je zit nergens aan vast.

Kan ik een losse les volgen?
Ja, je kunt voor €15,50 een losse les volgen. Heb je al een abonnement en wil je een extra les? Dan zijn de kosten €9,- per losse les.

Hoe kan je een les of abonnement kopen?
Je kunt via de website op de tarievenpagina een abonnement, rittenkaart of les kopen. Je betaald direct via iDeal. Je kunt ook een abonnement of les bestellen bij de balie op locatie bij Zest. Let op; je kunt alleen pinnen. Wij accepteren geen contant geld.

Hoe reserveer ik een les?
Je moet een les reserveren via de Zest webapp. Mocht het niet lukken, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Je ontvangt na inschrijving een mail met daarin en link en uitleg over de app.

Hoe ver van te voren kan ik een les reserveren?
In de Zest app kun je een les reserveren maximaal een week van te voren.

Binnen hoeveel tijd mag ik een les kosteloos annuleren?
Je kunt uiterlijk 4 uur van te voren de les kosteloos annuleren. Als je de les niet annuleert, wordt er een bezoek in rekening gebracht.

Hoe weet ik dat een les vol is?
In de app zie je precies hoeveel mensen zich hebben aangemeld voor de les. Als de les vol is zie je het aan het aantal deelnemers en het aantal plekken.

Wat gebeurt er als ik te laat ben?
De lessen starten exact op het gelande tijdstip. Het is dus niet mogelijk om 1 minuut of later binnen te komen. Dit stoort de mensen die al in de les zitten en bijvoorbeeld in meditatie zijn. 1 minuut is helaas te laat, dan gaan de gordijnen dicht en laten we niemand meer binnen.

Kan ik mijn abonnement bevriezen?
Ja, je kunt je abonnement eenmalig bevriezen voor een duur van maximaal 1 maand. Let op; dit dien je uiterlijk 2 weken van te voren schriftelijk/per mail te laten weten. Wij maken geen uitzonderingen en je kunt je abonnement niet bevriezen met terugwerkende kracht.

Wegens medische redenen of zwangerschap kun je je abonnement maximaal 6 maanden bevriezen. Uiteraard ontvangen wij graag een bewijs van huisarts, ziekenhuis, verloskundige etc.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een workshop of cursus?
Je kunt je online aanmelden voor een workshop of cursus via de betreffende pagina.  Je ontvangt een bevestiging en een aantal dagen voor de workshop ontvang je een mail met laatste informatie. In de agenda kun je alle komende events zien.

Hoe kan ik mijn maandabonnement opzeggen?
Je kunt op elk moment je abonnement opzeggen. Let op; het opzegtermijn is 1 maand vanaf de betaaldatum, in alle gevallen, geen uitzonderingen. Opzeggen kan alleen per mail en geldig na bevestiging vanuit Zest.

Hoe kan ik mijn jaarabonnement opzeggen?
Je kunt je jaarabonnement opzeggen, maar je jaarabonnement eindigt exact na een jaar. Als je niet opzegt, gaat er na een jaar een nieuw jaarabonnement in.

Moet ik zelf yoga spullen meenemen?
We hebben bij Zest yogamatten, dekens, riemen, blokken en bolsters. Je kunt ook je eigen yoga mat en props meenemen.

Wat is Zest at Home?
Zest at Home is het platform waarop alle lesvideo’s onbeperkt te bekijken zijn. Er staan van alle lessen tussen de 30 tot 60 video’s op die bijna wekelijks geüpdatet worden met nieuwe lessen. Hierdoor kun je altijd en overal les volgen wanneer het jou uitkomt. Meer informatie over Zest at home vind je hier; Zest at Home

Wat is het verschil tussen Zest your Life en Zest at Home?
Zest your Life is de fysieke mind en body studio. Je kunt lessen volgen op locatie. Ook is Zest your Life een inspiratiecentrum met blogartikelen, podcasts, workshops en video’s. Op deze manier willen we kennis overdragen over bewustwording, spiritualiteit en beweging. Zest at Home is het online zusje van Zest your Life. Op Zest at Home zijn er meer dan 400 videolessen te bekijken. Hier kun je apart een abonnement voor afsluiten.

Waar kan ik een inlog aanmaken voor Zest at Home?
Op https://zestyourlife.nl/zest-at-home-registratie/ kun je een login aanmaken als je een Zest at Home abonnement hebt.

Wanneer mag je in de Facebookgroep en livestreamlessen volgen?
Als je een actief abonnement hebt bij Zest, kun je lid worden in onze Facebookgroep: Zestyourlifestream. Elke dag staan er van verschillende lessen livestreams aan. De video’s worden na 24 uur uit de Facebookgroep verwijderd. Als je abonnement bevroren is of opgezegd, dan heb je automatisch ook geen toegang meer tot de Facebookgroep.

Hebben jullie cadeaubonnen?
Ja, wij hebben cadeaubonnen. Leuk om een les of een bedrag naar keuze te geven voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, maar ook gewoon zomaar! Omdat iemand het verdient.

Wat is een Bring your friend card?
Een Bring your friend card is een kaart/bon die je krijgt bij inschrijving. Je kunt de kaart aan iemand geven die 1 gratis les mag volgen. Die persoon wordt wel in het systeem gezet, maar zit nergens aan vast.

 

Wil je meer lezen over onze Algemene Voorwaarden?