Werken bij Zest

Welkom op de Werkenbij pagina van Zest your Life, dé Mind & Body studio van Amstelveen en omstreken.
We hebben in principe een vaste club van mensen, maar natuurlijk zijn wij ook soms op zoek naar een nieuwe baliemedewerker of docent, want soms is een frisse blik juist een mooie aanvulling op het geweldige team wat we nu al hebben! We zijn trots op onze medewerkers en docenten en we hebben een mooie verbinding samen.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle vacatures.
Staat de vacature er niet tussen, maar wil je heel graag bij ons werken? Of staat de vacature er wel tussen, maar zoeken we op dit moment niemand, dan kun je een open sollicitatie sturen naar marketing@zestyourlife.nl

Ben je op zoek naar een ruimte of zaal om te huren? Neem dan een kijkje op onze verhuurpagina.

Wat bieden wij je?

  • Een warme, inspirerende omgeving met een fijne sfeer
  • Een prachtige plek in de wereld van sport en yoga
  • Een marktconform salaris in loondienst of op ZZP basis
  • In overleg te bepalen uren
  • Gratis lessen volgen bij Zest
  • Meer dan alleen lesgeven
  • Mogelijkheid om mee te denken met creatieve concepten, workshops of cursussen

Openstaande vacatures

Baliemedewerker

Ben jij enthousiast, representatief en een aanpakker en ben je op zoek naar een parttimebaan? Dan is dit je kans! Zest is op zoek naar een balie medewerker!
Zest is een warme, sfeervolle werkomgeving met een leuk team! We hebben allemaal een goede mindset, we helpen elkaar, we hebben mooie gesprekken en inspireren elkaar.

We hebben dag- en avonddiensten. Een dienst bestaat uit 5 uur. De dagdienst is van 8.30 tot 14.00 uur en avond is van 16.00 – 21.30 uur.

IMG_20220406_115847-1-scaled.jpg

Kettlebell docent / krachttraining

Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij Pilates geven bij onze warme en sfeervolle studio met geweldige leden? Solliciteer dan nu op de vacature Kettlebell instructeur. Wij zijn op zoek naar een trainer/docent die de Kettlebell les, Power Hour of Workout lessen kan geven. Deze lessen zijn namelijk erg populair en daarom hebben we extra docenten nodig!

Voor 1 of twee vaste lessen en inval. De lestijden zijn in de avond of de ochtend, doordeweeks of het weekend. Alles in overleg.