Samenwerken met Zest

Wat leuk dat je met ons wilt samenwerken!

Wij vinden verbinding heel erg belangrijk, dus wij staan er zeker voor open om samen te werken met andere mensen en bedrijven. Want samen kun je meer dan alleen. En daar geloven wij heilig in!

Bedrijfsyoga
Wij faciliteren ook yoga voor bedrijven. Je kunt speciaal voor jouw werknemers een wekelijkse yogales organiseren. Daarover gaan we graag samen in gesprek!

We zijn heel erg benieuwd naar jouw idee.
Kom met ons in contact en stuur een mailtje naar marketing@zestyourlife.nl.

Zest is dé Mind en Body trainingstudio van Amstelveen. Wij zijn er voor volledig welzijn.

Onze partners

We hebben een aantal partners waar we mee samenwerken. Stephanie van Beek huurt bij ons de massageruimte en Sunflower Healing geeft zowel kleine als grote Stargate Meditaties. Bovendien werken wij ook met bedrijven voor bedrijfsyoga of bedrijfsfitness. Heb je ook interesse om partner te worden? Neem contact met ons op en we gaan samen in gesprek!

Stephanie van Beek Massages

Stephanie van Beek 

Sinds 2010 ben ik gediplomeerd massage therapeute met een achtergrond in Traditioneel Chinese Geneeskunde. Daarnaast ben ik ook Reiki behandelaar. Ik combineer Oosterse massage met Westerse massage omdat deze elkaar mooi aanvullen. Daarnaast kan ik goed aanvoelen wat iemand nodig heeft. Op die manier pas ik de behandeling aan, aan de persoon en situatie. Ik ben vooral gespecialiseerd in het helpen van mensen met stress gerelateerde klachten. Ik help graag mensen weer meer in balans te komen.

Ik heb 2 locaties waar ik mijn cliënten ontvang.

Woensdag t/m zaterdag ben ik in mijn mooie praktijkruimte in Zest your life te vinden.

Afspraak maken?
Je kunt eenvoudig online reserveren via mijn website.

Stargate Meditatie | Sunflower Healing 

Kitty Opdam

De Stargate is een interdimensionale portal. De Stargate straalt een krachtige bewustzijnsenergie uit. Het begeleidt iedereen die aanwezig is in de verandering van het eigen energieveld. Dit kan healing en balans voor het fysieke lichaam betekenen, een enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Het werkt door tot op celniveau met als resultaat een groter bewustzijn…

Mensen die Kitty kennen weten hoe bijzonder haar behandelingen zijn.

Stargate Meditatie kan healing en balans voor het fysieke lichaam betekenen, een enorm inzicht geven of diepe ontspanning en wegnemen van stress. Het werkt door tot op celniveau met als resultaat een groter bewustzijn. Het opent je hart en activeert de levenskrachtenergie.

Lees hier meer over de Stargate Meditatie

Sporten via werkgever

Wil je heel graag sporten, maar heb je zelf niet de middelen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om te sporten via je werkgever. Wij werken samen met High5 en Bedrijfsfitness Nederland.

Bedrijfsfitness Nederland

Volg les bij Zest via je werkgever!

Als je meedoet aan de bedrijfsfitness regeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak!