Introductie actie 

19,50 voor 4 lessen in twee weken

Bij Zest hebben we een breed aanbod aan lessen. Je kunt kracht en flexibiliteit opbouwen, maar je kunt ook kiezen voor diepe ontspanning en stress release. Dat maakt Zest uniek. Van yoga tot power hour, er is voor ieder wat wils.

Wij kunnen wel vertellen hoe de lessen zijn, maar je kunt dit natuurlijk het beste eerst zelf ervaren! Daarom hebben we een twee weken introductie van 19,50 waarin je 4 verschillende lessen kunt volgen. Op deze manier kom je erachter welke les het beste bij je past! Én weet je meteen welk abonnement het beste bij je zou passen.

Gratis intake
Je kunt bij Zest een gratis intake inplannen voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag!

Kom twee weken vrijblijvend ruiken, proeven, voelen, ervaren en beleven, en ontdek zo je favoriete workouts. De introductie is zonder verdere verplichtingen en stopt na twee weken automatisch. Je zit dus nergens aan vast!

Let op: de Introductie loopt tot de einddatum. Bijvoorbeeld van woensdag tot woensdag en niet t/m woensdag. Denk hieraan bij het reserveren van je lessen, want het zou zonde zijn als je niet gebruik maakt van alle vier de lessen.

Ben je nog nooit lid geweest? Je kunt één keer gebruik maken van de Introductie.

Waarom kiezen voor Zest Your Life?

💚 Boost je immuunsysteem
💚 Goed voor lichaam en geest

💚 Breed aanbod: zowel kracht als diepe ontspanning
💚 Kom in beweging en in balans
💚 Verminder stress
💚 Voel je vitaler, flexibeler en krachtiger
💚 Werken aan jouw persoonlijke doelen
💚 Toegang tot de Facebook groep ZestYourLifestream
💚 Dagelijks meerdere nieuwe livestreams
💚 Professionele teachers en fijne, warme en persoonlijke sfeer

Er is bij ons áltijd les

Wij bieden elke dag lessen aan zowel op locatie als via onze Facebook groep Zest Your Livestream. Hierdoor hoef je dus geen enkele les te missen en blijf je in beweging! In beweging en in balans blijven is juist in de tijd heel erg belangrijk.

Gratis intake en advies

Wij ontdekken samen met jou welke les het beste bij jou past

Wil je graag in beweging komen of opladen maar weet je nog niet precies welke les het beste bij jou past? Of wil je eerst meer informatie ontvangen over de verschillende soorten lessen? Met dit invulformulier ontvang je van ons gratis persoonlijk advies.

Je kunt ook een afspraak bij ons maken, zodat Anouk met jou samen een intake kan doen. De intake duurt ongeveer 15 a 30 minuten en tijdens de intake bespreken we jouw wensen, doelen en verwachtingen.

Neem contact met ons op via info@zestyourlife.nl of bel naar 020 363 7577.

Eerste bezoek

Eten & Drinken
Zorg ervoor dat je niet met een volle maag naar de les komt. Het beste is om 1 uur voor de les een lichte snack te eten zoals; fruit, cracker of yoghurt. Maar vergeet vooral niet om voldoende water te drinken voor en na de les. Je mag je eigen bidon meenemen of je kunt aan de bar (gewoon of Coconut) water kopen.

Wat te dragen
Draag kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, bij voorkeur aangesloten/stretch. Denk aan; T-shirts, singlets, shorts en yoga legging. Alle lessen zijn op blote voeten, maar het dragen van yogasokken is ook mogelijk.

Wat mee te nemen
Je mag je eigen mat en props meenemen (meditatiekussen, bolster). Heb je deze niet, dan kan je deze ook bij ons lenen. Wij hebben yogamatten, bolsters, meditatiekussens, blokken, ballen, kettlebells en dekens.

Kom op tijd
Zorg dat je op tijd komt. Bij voorkeur 5-10 minuten voor de les begint, zodat je rustig de les start.
Te laat komen is storend voor de groep. Beschouw op tijd komen als een onderdeel van je practice. Ben je nog niet ingeschreven bij ons kom dan minimaal een kwartier voor de eerste les of op een ander tijdstip, zodat we tijd hebben je in te schrijven en wegwijs bij Zest te maken.

Abonnementen

Wil je liever direct een abonnement afsluiten? Bekijk onze tarieven en kies het abonnement wat het beste bij jou past!

Het rooster

Wil je eerst zien welke lessen wij allemaal aanbieden bij Zest? Bekijk dan het rooster. Er is elke dag les, van yoga tot kracht tot ontspanning.