Kettlebell

Kracht opbouw en conditie

Een intensieve training om snel kracht op te bouwen. Het is een combinatie van cardio, kracht en flexibiliteit en geschikt voor elk niveau. Je gebruikt de Kettlebell bij verschillende bewegingen. Ondanks dat dit niet meer is dan een gewicht aan een handvat, geeft het je een gevarieerde en vooral dynamische training.

Je kunt met een Kettlebell les zowel op kracht komen, als conditie opbouwen. Je gebruikt meerdere spiergroepen tegelijk waardoor je snel resultaat ervaart.

Voordelen Kettlebell

  • Sterke buikspieren
  • Snel afvallen
  • Sterke spieren
  • Betere houding
  • Betere conditie
  • Minder pijnklachten

Niveau & Intensiteit

  • Strong – zweten
  • Voor iedereen

Kettlebell lessen bij Zest

Bij Zest hebben we een aantal keer per week een Kettlebell les. De lessen worden gegeven door Maartje en JJ.  Bekijk het rooster om te zien wanneer je Kettlebell kunt volgen!

Kettlebell proberen?

Je kunt bij Zest nu een Introductie nemen voor maar €19,50! In de Introductie mag je 4 verschillende lessen volgen binnen twee weken. Op deze manier kun je erachter komen of Kettlebell iets voor jou is. of dat je misschien een andere les ontdekt die bij je past. Wil je alleen Kettlebell proberen? Koop dan een losse les.
Bekijk meer informatie over onze abonnementen. 

Wil je de kracht ervaren van Zest Your Life én van Kettlebell?
Ga dan naar de Introductie pagina voor meer informatie.

Wil je eerst weten of Zest Your Life bij je past?

Doe dan de lidmaatschapstest! Dit kan zowel online als bij ons op locatie. Na het beantwoorden van 7 vragen ontvang je persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder.

Andere interessante lessen

Stress Release

Stress Release is een combinatieles van zachte yogastroming die zorgen voor diepe ontspanning n leren loslaten. Heel goed als stresspreventie of bij burrn out klachten.

Yin yoga

Yin yoga richt zich op het ontspannen en verlengen van de dieper gelegen weefsels van het lichaam door de houdingen zo’n 3 tot 5 minuten aan te houden.