Fit en Vitaal ouderen

Beweging voor ouderen

Een rustige en vrolijke les met gymnastische oefeningen om fit en vitaal oud te worden en te blijven. Aandacht voor het hele lichaam om de gewrichten soepel te maken, de spieren te versterken en te verlengen, de conditie te verbeteren of op peil te houden en evenwichtsoefeningen.

Tijdens de les kan men een stoel gebruiken. Ook zullen er meerdere opties worden aangeboden zodat iedereen de les kan meedoen. Het geheel wordt ondersteund door muziek die aansluit bij de fitte en vitale ouderen.

Het enige dat je nodig hebt is comfortabel zittende kleding waarin je makkelijk kan bewegen.  De les vindt plaats op blote voeten of sportschoenen voor binnen.

Meer dan alleen les
Naast dat je in beweging komt wat heel erg goed is voor lichaam en geest, is het ook een gezellige groep ouderen waarmee je in contact komt. Na de les is er altijd de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met een Healthy snack.

Ja, ik wil graag een Fit en Vitaal les proberen!

Bel naar 020 363 7577 of kom langs bij Zest op de Eleanor Rooseveltlaan 102 in Amstelveen en schrijf je in.

Je bent van harte welkom!

Fit en Vitaal les voor ouderen

De Fit & vitaal les is elke dinsdag en vrijdag van 11:45 – 12:45 uur

De lessen zijn te volgen met een Zest 10x kaart.
De eerste les kan je proberen voor €10,-

Video les
In de video op deze pagina zie je hoe een Fit en Vitaal les is. Het is een les met meditatie, oefeningen en dans. Kom het zelf ervaren op dinsdag of vrijdagochtend.