Natasja Oost

Yoga docent

Ik wil mij graag even aan jullie voorstellen:

Naast mijn enorme passie voor yoga ben ik ooit als personal trainer en voedingscoach begonnen. Iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe, maar mijn focus ligt nu meer op yoga en op een holistische levensstijl.

Als Personal Trainer was ik op zoek naar een manier om mijn trainingen te verbeteren, om een ​​evenwicht tussen het fysieke, de geest en beweging te vinden. Zo begon mijn reis naar yoga.

Naast de yoga ben ik enorm geïnteresseerd in het Holisme.Een holistische levensstijl betekent voor mij, dat alle delen van het zelf worden verzorgd.

Alles gebeurt hier en nu, helder en bewust, als een harmonische samenwerking tussen het gezonde verstand en de intuïtie.

Het is voor mij een unieke ontdekkingstocht in jezelf.

Naast mijn yoga opleidingen ben ik ook begonnen met de opleiding tot holistisch coach/ healer. En daarnaast heb ik ook sinds een aantal jaren mijn passie voor paarden weer opgepakt.

Paarden zijn als spiegels, dieren in het algemeen, hun energie brachten mij een gelukkiger leven,  naast het gevoel van bewustzijn.

Yoga is voor mij meer dan fysieke beweging, het is ook het bewustzijn van, de zelfontdekking en het zelfbewustzijn, eigenwaarde en zelfvertrouwen en deze kernwaarden zijn voor mij heel belangrijk in het leven.

Mijn hart ligt daardoor meer bij de wat zachtere vormen van yoga.

Ik hoop dat jullie mij hierdoor wat beter hebben leren kennen, ik zie jullie heel graag een keer terug op de yogamat.

Hart tot hart groet,  Natasja