Body Remembers Trauma Therapy

Een transformerende ervaring | Psoas release & ademsessie

Elke maand organiseert Nancy van der Plas in samenwerking met Zest een Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) Psoas release met daarbij een transformerende ademsessie. BRTT is een krachtige en natuurlijke manier om stress, spanning, angst en trauma los te laten. Elke herinnering en ervaring slaan we op in ons lichaam. Dit kan blokkades veroorzaken die jou belemmeren in het dagelijks leven. Tijdens een BRTT ondersteun je het natuurlijke mechanisme van je lichaam om je terug te brengen naar je oorspronkelijke staat van zijn zonder blokkades en vastzittende energie.

Wil je

  • Beter omgaan met gevoelens en emoties?
  • Meer verbinding met je lichaam?
  • Meer vertrouwen in jezelf?
  • Positiever en krachtiger in het leven staan?

Body Remembers Trauma Therapy

Body Remembers Trauma Therapy activeert de psoas spieren die bij het parasympatische zenuwstelsel horen. Je ligt op de grond en door verschillende technieken gaat je lichaam schudden of trillen om alles los te laten. Hierdoor wordt er spanning losgelaten en het zenuwstelsel gekalmeerd.

Ademsessie

Na de BRTT is er een ademsessie met de verbonden ademhaling. Door deze ademtechniek kom je meer in verbinding met je lichaam en kun je andere blokkades loslaten.

Tijdens de hele sessie kun je dus blokkades opheffen, stress, spanning, angst en trauma loslaten, krijg je nieuwe inzichten en voel je je daarna verlicht en diep ontspannen.

Innerlijke groei is de reis van wie je denkt te zijn, naar wie je werkelijk bent

De workshop is voor iedereen, maar is er een diep liggend trauma dan raden we een 1 op 1 sessie met Nancy aan. Heb je hoge bloeddruk, epilepsie of heb je een herseninfarct gehad? Neem dan eerst contact met ons op.

Ja, ik wil graag meedoen aan de Body Remembers Trauma Therapy

Klik op de button om je aan te melden voor de workshop. Op de volgende pagina kun je de juiste datum kiezen.

Praktische informatie

Data:
17 september – vol
15 oktober
12 november
10 december

Tijd: 10.30 – 13.30 uur
Locatie: Zest Your Life
Max deelnemers: 4 personen
Kosten: 85 euro
Healer: Nancy van der Plas

Voorwaarden annuleren
Je kunt tot een week van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 7 dagen voor de workshop, wordt er 50% van de totale prijs bekostigd. Afmelden op de dag zelf is 100%.

Nancy van der Plas

Energetische en lichaamsgerichte trauma therapeut

Wij mensen vergeten soms gebeurtenissen of trauma’s, die ons lichaam wél opslaat. Elk lichaam heeft een eigen verhaal en alles is opgeslagen in onze cellen. Als de energie niet meer kan stromen, dan veroorzaakt dat blokkades. Soms is praten voldoende, maar vaak is het heel belangrijk om juist met het lichaam te werken.

Ga met mij mee op reis en ontdek jouw blokkades in jouw lichaam of leven. Ik neem de tijd voor jouw verhaal en samen kiezen we een methode die bij jou past. Dit kan zijn BRTT, Breathwork, Energetische therapie of Systemisch werk. Een reis vanuit liefde die je inzicht, bewustwording, transformatie en heling gaat geven. Ik breng je terug naar je authentieke zelf, je eigen wijsheid en kennis.