Marielle Beun

Marketing & Finance Manager | Cacao Ceremonie Facilitator

Hi! Leuk dat je meer over mij wilt weten!

Mijn voornaamste doel als Marketing & Finance Manager is het aantrekken van nieuwe leden. Maar natuurlijk ben ik er ook om de leden die we hebben te behouden en de service te bieden die zij verdienen. De communicatie met de leden is heel belangrijk in mijn werk. Hoe ervaren de leden het om bij Zest te trainen, wat kunnen we verbeteren en op basis van de feedback van de leden en de trends in de markt kunnen we campagnes opzetten om nieuwe leden te werven. Hoe kunnen we onze missie uitdragen en waarin kunnen wij ons onderscheiden.

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor de website, nieuwsbrief, social media, SEO/SEA, campagnes, offline promotie en contact met externe bureaus. Ook ben ik fotograaf en verzorg ik al het beeldmateriaal wat we bij Zest gebruiken. De beelden die we gebruiken zijn allemaal in eigen beheer.

Bovendien ben ik spiritueel op een aardse manier en heb ik veel affiniteit met de lessen, workshops en events die Zest aanbiedt. Ik leef heel bewust, geniet van de kleine dingen in het leven, let vaak op mijn ademhaling (zenuwstelsel), kies voor rust en ontspanning, luister naar mantra’s, ben gek op wierrook en ik heb een huis vol edelstenen.

Ik ben Reiki Master en ik heb een Yoga Nidra teacher training gedaan. Deze kennis in combinatie met mijn liefde voor Cacao heeft ervoor gezorgd dat ik Cacao Ceremonie Facilitator ben. Ik geef elke maand een Cacao Ceremonie bij Zest, waarin ik mensen diep wil laten ontspannen en vooral wil meegeven hoe belangrijk het is om te rusten, zodat je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt.

Kortom, ik vind heel veel dingen leuk om te doen en de diversiteit van mijn werk in mijn leven zorgt ervoor dat niks als werk voelt, maar als roeping wat me uiteindelijk meer voldoening geeft dan werk alleen.

Liefs,

Marielle