Alana de Bois-Moeljoredjo

Docent Yoga

Hi, mijn naam is Alana en als oudgediende bij Zest Your Life en ervaren docente geef ik verschillende vormen van yoga, waaronder vinyasa, yin, hatha, restorative en meditatie. In India volgde ik mijn yogatraining welke ik heb aangevuld met masterclasses, trainingen en workshops in Nederland, waaronder een opleiding tot zwangerschapsyogadocent. Als jong meisje was ik al  bezig met Boeddhisme en vanaf mijn 21ste heeft dat geleid tot een verdere liefde voor Yoga en een daaruit vloeiende holistische visie op het leven. Tegenwoordig ben ik naast Yoga, getraind in de Ayurveda en Kruidengeneeskunde. Naast welzijnsondernemer ben ik moeder van een dochter en zoon en woon ik sinds een paar jaar met mijn partner in Uithoorn.

Mijn levensdoel is om met liefdevolle aandacht anderen te inspireren hun fijnste leven te leven en de schoonheid in hun zelf te zien en te waarderen.

Naast mijn groepslessen, kan je bij ook terecht voor trainingen en persoonlijke consulten.

Liefs ॐ,

Alana de Bois-Moeljoredjo