Bewustwording en groepslessen

BLOG

Het is tijd om in beweging te komen en de confrontatie aan te gaan met jezelf. Wil je werkelijk groeien en verder komen in je bewuste leven dan is het nu de tijd om het in het dagelijks leven toe te passen.

Langs de lijn blijven staan en van een afstandje bekijken is voorbij.  Je mag gaan leren in het dagelijkse leven. En de eerste stap is naar je intuïtie gaan. Dat betekent dus ook echt de confrontatie aangaan met jezelf. Het is makkelijker om een ander te helpen, maar eerst jezelf op orde brengen, want alleen zo kun je een ander helpen.

Intuïtie
Intuïtie trainen is ook leren luisteren naar je hart, naar je lichaam. Alle informatie ligt al in jou, je moet alleen maar leren te luisteren naar de signalen en ingevingen.

Doe het op een speelse manier en stel je persoonlijke groei voorop.

Jouw proces
Je hoeft jouw proces niet alleen te doen, juist in groepslessen samen trainen ondersteunt je. Je bent niet de enige die deze stap durft te nemen. Door samen te trainen en samen je ervaringen te delen, vergroot je jouw vertrouwen in wat allemaal mogelijk is. En wat mogelijk is kan je verstand niet bergrijpen. Je kan er alleen maar op vertrouwen dat oneindige mogelijkheden zijn.

 

Liefs, Anouk