Vertrouwen. Heb jij vertrouwen?

BLOG

In deze onzekere tijden is het belangrijk om vertrouwen te hebben. Vertrouwen in je eigen kracht, in je eigen mogelijkheden en vertrouwen in ongekende mogelijkheden.

Deze kracht is heel erg naar binnen gericht, vertrouwen zit diep in jouw wezen. En dat past mooi in deze tijd, de herfst is nml begonnen. En de herfst staat voor loslaten, en meer naar binnen keren. En daar hoort vertrouwen ook bij. Dat je mag loslaten wat je niet meer nodig hebt, wat jou niet meer dient. En jouw innerlijke kracht gaan voelen.

Vertrouwen op je lichaam. Deze geeft signalen af, het is aan jou om ernaar te luisteren. Wat heb ik nu nodig? En dat de dingen mogelijk zijn.

Wat ik vaak zie, is dat men pas aan de slag gaat als ze al over de grens zijn gegaan. Dan komen ze trainen en opzoek naar diepere ontspanning, opladen en nieuwe energie. En als het dan weer goed gaat stoppen ze met de trainingen en gaan weer vol aan de bak.

Hoe mooi zou het zijn als je de trainingen gebruikt als onderhoud, als preventie, als onderdeel van je dagelijks leven. Zodat je in balans blijft, je sterk blijft en goed in je energie staat.

Vertrouw op jezelf, dat begint met luisteren, voelen naar jezelf op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. De natuur gaat als vanzelf door in zijn eigen ritme. Vertrouw op dit ritme, zodat jij in overgave mee kan gaan in deze flow.

 

Liefs Anouk