Stilte Meditatie Challenge

Leer mediteren en ontdek de kracht van de stilte

In maart hebben we samen met heel veel mensen (leden en niet-leden) de Stilte Meditatie Challenge gedaan.
Kon je er niet bij zijn? Of wil je de challenge nog een keer doen? Niet getreurd! Want op deze pagina vind je alle audiobestanden van alle 21 dagen terug. Hierdoor kun je op je eigen moment, in je eigen tijd de Stilte Meditatie Challenge doen.

Waarom hebben we deze challenge bedacht?
Deze challenge daagt je uit om elke dag een minuut langer stil te zijn. Na 21 dagen eindigen we dus met 21 minuten stil zijn. In de stilte ligt het antwoord en in de stilte kan je volledig naar binnen keren.

Tip: probeer de meditatie elke dag op hetzelfde moment te doen, zodat het sneller in je systeem komt. En het een gewoonte kan worden.

Wij wensen je veel rust, ontspanning en nieuwe inzichten tijdens deze challenge.

Geniet van de reis.

Klaar met de challenge?

Lieve jij,

Ik wil je bedanken voor het meedoen aan deze Zest Stilte Meditatie Challenge. Maar eigenlijk moet je vooral jezelf bedanken. Want jij hebt de tijd voor jezelf genomen, jij hebt aan jezelf gedacht en je bent met aandacht diep naar binnen gekeerd. Je hebt jezelf rust en ontspanning gegeven. En dat is zo belangrijk in de tijd van nu. 

Probeer deze stilte vast te houden in het dagelijks leven. 

Een mooi compliment naar jou.
En wie weet, ben je er een volgende challenge weer bij.

Je bent van harte welkom. 

Liefs van ons

Reacties van de deelnemers

Haaaaa Anouk, de allerlaatste dag van deze challenge zei je. Zo voelt het niet. En…. wow, het was deze laatste wel een aparte met diverse gevoelens/ervaringen/challenges Super bedankt voor deze 21 dagen Anouk. Echter… NU begint het pas voel ik en ga er dus beslist mee door. Om deze ‘challenge’ nog meer te brengen naar mijn hart, zachter en stiller…✨ Zodat het helemaal geen challenge meer is. Super veel zin in om nog verder te zakken. En beniewd naar de volgende challenge Nogmaals… dank je wel Anouk… en succes iedereen met jullie pad.

Hao La…

Lieve Anouk,
Ik ben heel blij met je meditaties . Ook het voorwoord vond ik heerlijk!
Ik doe graag de volgende keer weer mee!

Dank voor dit mooie initiatief! Alhoewel ik het niet helemaal heb volgehouden probeer ik het toch in te passen!
En de monkey mind te kalmeren!
Dank nogmaals 

Lieve Anouk,  bedankt dat je deze challenge heb bedacht en dat deze op jullie website blijft staan!!!  Ik ben nog weer meer in balans en ik blijf wat minder haken aan alle gedachten, oordelen, aannames etc. Het zit weer in mijn routine! Dank je wel!

Dank je wel Anouk, je hebt een super fijne stem om de stilte te introduceren en weer te verbreken. Ik heb het niet helemaal volgehouden, maar denk nu wel geregeld “wees stil”. Heel fijn, nogmaals dank!