Alléén voor studenten €4,60 per les

Maandabonnement €37,- voor 8 lessen | Maandelijks opzegbaar

Wij kunnen wel vertellen hoe de lessen zijn, maar je kunt dit natuurlijk het beste zelf ervaren! Iedereen die bij ons begint, blijft bij Zest en daar zijn wij heel blij mee!

Speciaal voor studenten hebben we een studentenabonnement! Op vertoon van je studentenpas of een ander studentenbewijs en een studentenmailadres kun je een maandabonnement bij ons afsluiten voor maar €37,- per maand. Je kunt met dit abonnement 8 keer lessen per maand. Dit betekent dat je maar €4,60 betaald per les!

Bij Zest hebben we een breed aanbod aan lessen. Je kunt sterker worden, flexibeler, maar je kunt ook kiezen voor ontspanning en minder stress. En dat maakt Zest uniek. Van yoga tot power hour, er is voor ieder wat wils.

Wil je eerst advies over welke les? Je krijg vrijblijvend een gratis intake

Wij helpen je graag. Daarom kun je bij Zest een gratis intake inplannen voor persoonlijk advies. Kom ruiken, proeven, voelen, ervaren en beleven, en ontdek zo je favoriete workouts. Het studentenmaandabonnement is elke maand opzegbaar en alleen geldig op vertoon van je studentenpas en studentenmail. Leeftijd: 18 tot 28 jaar.

Waarom kiezen voor Zest Your Life?

Zit lekker in je vel
Goed voor mind en body
Zowel kracht als ontspanning
Verminder stress
Toegang tot de Facebook groep ZestYourLifestream
Dagelijks meerdere nieuwe livestreams
Professionele teachers en fijne, warme en persoonlijke sfeer

Er is bij ons áltijd les

Wij bieden elke dag lessen aan zowel op locatie als via onze Facebook groep Zest Your Livestream. Hierdoor hoef je dus geen enkele les te missen en blijf je in beweging! In beweging en in balans blijven is juist in de tijd heel erg belangrijk.

Ja, ik wil graag lid worden!

Je kunt je alleen inschrijven met je studentenmail

Zest at Home – online les

Wil je liever alleen online videolessen volgen?
Kies dan voor een Zest at Home voor maar €20,00 per maand!

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 8.30 – 14.00 uur en van
16.00 – 21.30 uur
Vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur
Zaterdag en zondag van 8.30 tot 13:30 uur

Contact

Eleanor Rooseveltlaan 102, 1183 CL Amstelveen
Info@zestyourlife.nl 020 363 75 77

Abonnementen

Wil je liever direct een abonnement afsluiten? Bekijk onze tarieven en kies het abonnement wat het beste bij jou past!

Het rooster

Wil je eerst zien welke lessen wij allemaal aanbieden bij Zest? Bekijk dan het rooster. Er is elke dag les, van yoga tot kracht tot ontspanning.

Eerste bezoek

Eten & Drinken
Zorg ervoor dat je niet met een volle maag naar de les komt. Het beste is om 1 uur voor de les een lichte snack te eten zoals; fruit, cracker of yoghurt. Maar vergeet vooral niet om voldoende water te drinken voor en na de les. Je mag je eigen bidon meenemen of je kunt aan de bar (gewoon of Coconut) water kopen.

Wat te dragen
Draag kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, bij voorkeur aangesloten/stretch. Denk aan; T-shirts, singlets, shorts en yoga legging. Alle lessen zijn op blote voeten, maar het dragen van yogasokken is ook mogelijk.

Wat mee te nemen
Breng je eigen mat en props (meditatiekussen, bolster) mee. Heb je deze niet, dan kan je deze ook bij ons lenen. Neem dan 2 grote handdoeken en een kleine handdoek mee om erover heen te leggen. Onze dekens zijn helaas niet te gebruiken, neem deze zelf mee.  Neem eventueel nog een extra handdoek mee voor na de les (douches en kleedkamers zijn aanwezig).

Kom op tijd
Zorg dat je op tijd komt. Bij voorkeur 5-10 minuten voor de les begint, zodat je rustig de les start.
Te laat komen is storend voor de groep. Beschouw op tijd komen als een onderdeel van je practice. Ben je nog niet ingeschreven bij ons kom dan minimaal een kwartier voor de eerste les of op een ander tijdstip, zodat we tijd hebben je in te schrijven en wegwijs bij Zest te maken.