Myrthe Brinkmeijer

Docent Kettlebell en Power Workout

Mijn naam is Myrthe, ik ben personal trainer en yoga docent. Met veel plezier en passie geef ik de Kettlebell- en Power workout bij Zest your life. Tijdens mijn trainingen werk je aan je kracht en mobiliteit en ervaar je hoe mind en body samenwerken.

Mijn grote liefde voor yoga is begin jaren 2000 ontstaan. Ik heb mogen ervaren wat het doet voor zowel body en mind. De houdingen leren mij bewust te worden van mijn lichaam, het accepteren van mijn grenzen. Het maakt me sterk en flexibel tegelijk. Ik leerde hoe body, mind en soul samen werken. Dit vond ik zo interessant dat ik mij er verder in wilde verdiepen. In de loop der jaren heb ik meerdere opleidingen en teacher trainingen gevolgd en ben ik gecertificeerd Hatha-, Vinyasa- en Yin yoga docent. Aansluitend hierop heb ik verschillende Mindfulness en Meditatie trainingen en workshops gevolgd.

Nadat ik een paar jaar yoga les gaf, begon het te kriebelen. Ik wilde meer. Ik voelde een enorme drang om ook weer met gewichten te trainen en het hardlopen op te pakken. De opleidingen tot Bootcamp instructeur en Personal trainer bij de AALO volgde als logisch gevolg hiervan. De combinatie van beide (yoga en fitness) fascineert mij nog steeds.

Mijn bewustwording van wat het lichaam echt nodig heeft werd steeds groter en werd wederom getriggerd in de zomer van 2016. Ik deed mee met een Crossfit workout en kwam in aanraking met de filosofie achter Functional training. Een nieuwe deur ging voor mij open en de opleiding tot Crossfit trainer volgde een jaar later.

Ik vind het belangrijk om iedereen op de juiste en verantwoorde wijze te begeleiden en verrijk mezelf met extra trainingen. Zo heb ik mij in 2019 laten certificeren als pre- en postnataal trainer en coach bij Core Academy.

Ik geef met heel veel plezier les. Ik blijf mezelf verder ontwikkelen en leer ook veel van de mensen in mijn lessen.