Tessa Bijen

Baliemedewerker

Mijn naam is Tessa Bijen en ik werk sinds september 2021 op maandag- en donderdagochtend als baliemedewerkster bij Zest your Life.

Na het afronden van mijn studie HBO-rechten (in 2009) heb ik voornamelijk gewerkt in juridische omgevingen, zoals: de rechtbank Amsterdam, en diverse grote advocatenkantoren. Het werken in een Corporate omgeving bleek helaas steeds moeilijker te combineren met de zorg voor mijn kinderen. Samen met mijn man heb ik twee zoontjes (van 9 en 6 jaar) en een dochter (van 5 jaar). Door de ziekte en de blijvende handicaps van onze jongens was ik uiteindelijk genoodzaakt helemaal te stoppen met werken.

Maar toen was daar Zest your Life. Dé plek waar ik het zijn van baliemedewerkster kan combineren met ons oh zo hectische, maar ook leuke gezinsleven. Na hele intense jaren keert de rust (voorzichtig) terug, en inmiddels voel ik dat er ook weer ruimte is voor mijzelf, ben ik er klaar voor om weer te leren en nieuwe dingen te ondernemen.

Op zoek naar stilte en balans brengen in mijn beweeglijke leven, hoop ik begin 2024 te kunnen starten met een Yoga teacher training.

 

Tessa