Vinyasa yoga

Yoga in een flow

Vinyasa yoga is tegenwoordig erg populair. Je gaat van de ene naar de andere houding door middel van een flow. Hierdoor ben je constant in beweging is deze vorm van yoga iets intenser dan de Hatha yoga. Vinyasa yoga is een krachtige, dynamische les waarin ademhaling en beweging wordt gesynchroniseerd. In deze vorm van yoga verbeter je je flexibiliteit en spierkracht. Volg eerst een aantal Basic yoga lessen voordat je aan de Vinyasa yoga begint.

Voordelen Vinyasa yoga

  • Sterkere spieren
  • Minder stress
  • Meer flexibiliteit
  • Meer energie
  • Betere ademhaling

Niveau & Intensiteit

  • Medium – in beweging
  • Voor ervaren

Vinyasa yoga lessen bij Zest

Bij Zest hebben we een aantal keer per week een Vinyasa yoga les. De lessen worden gegeven door Renate, Karin, Anatevka en Alana.  Bekijk het rooster om te zien wanneer je Vinyasa yoga kunt volgen!

Vinyasa yoga proberen?

Je kunt bij Zest nu een Introductie nemen voor maar €17,50! In de Introductie mag je 4 verschillende lessen volgen binnen twee weken. Op deze manier kun je erachter komen of Vinyasa yoga iets voor jou is. of dat je misschien een andere les ontdekt die bij je past. Wil je alleen Vinyasa yoga proberen? Koop dan een losse les.
Bekijk meer informatie over onze abonnementen. 

Wil je de kracht ervaren van Zest Your Life én van Vinyasa yoga ?
Ga dan naar de Introductie pagina voor meer informatie.

Wil je eerst weten of Zest Your Life bij je past?

Doe dan de lidmaatschapstest! Dit kan zowel online als bij ons op locatie. Na het beantwoorden van 7 vragen ontvang je persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder.

Andere interessante lessen

Stress Release

Stress Release is een combinatieles van zachte yogastroming die zorgen voor diepe ontspanning n leren loslaten. Heel goed als stresspreventie of bij burrn out klachten.

Yin yoga

Yin yoga richt zich op het ontspannen en verlengen van de dieper gelegen weefsels van het lichaam door de houdingen zo’n 3 tot 5 minuten aan te houden.