Yoga voor volledig welzijn

BLOG

Sinds ik weer Basic yoga geef op woensdagochtend is het voor mij weer duidelijk dat het belangrijk is om verschillende soorten trainingen te doen. Voor mij is het yoga, hardlopen en Chi Neng. Het gaat om de afwisseling en diversiteit.

Blijf niet hangen in dezelfde les, maar ga op ontdekking. Er is meer dan alleen die les en het is goed om je horizon te verbreden.

We gaan met z’n allen naar een volledig welzijn. Het gaat niet alleen om de fysieke gezondheid, maar ook mentaal en emotioneel. Een krachtles is vooral fysiek, maar yoga is er ook voor mentaal en emotioneel.

Yoga is goed voor je volledig welzijn. Tijdens yoga train je je fysieke, mentale en emotionele lichaam. En met Chi Neng ook je energetische lichaam. Het is belangrijk om alle lichamen aandacht te geven en bewust mee bezig te zijn. En dat kan soms confronterend zijn, maar wel dé aanpak voor een volledig welzijn.

Wij bieden juist verschillende trainingen aan zodat je alles kunt doen en op allerlei gebieden kan versterken. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ga andere lessen uitproberen. Kom uit je comfort zone. Ga voelen, wat doet het met je, kom je jezelf tegen? Kom in gesprek, wij zijn ervoor om jou daarin te begeleiden. Om die spiegel voor te houden. Wat brengt het je, en wat brengt het je niet. Wat is je voordeel en wat is op dit moment voor jou wijs om te doen.

Nu is het moment om voor jezelf te kiezen en volledig te zijn.

Liefs Anouk