2. Loslaten Tapping Shaking 

Na het rennen voor zijn leven, laat het dier de stress los door het van zich af te schudden. Dat is de natuur. Dat geeft balans.
In ons huidige mensenleven is alles gefocust op ‘het rennen’ en nemen we geen tijd meer om de stress van ons af te schudden. Vandaar dat heel veel mensen moeite hebben met in balans zijn en vaak last hebben van chronische stress of burnout raken.

Vandaag laat JJ je zien hoe jij d.m.v. simpele oefeningen stress kunt loslaten, zodat je weer meer in balans bent.

Oefening

Hoe heb je het ervaren?

Nu vinden we het natuurlijk superleuk om van jou te horen. Hoe ‘in balans ben jij? Vind je het moeilijk om los te laten? Wat is je ervaring van de oefening van vandaag?

Morgen leer je te connecten met kracht. Wij hebben er zin in. Tot dan.

Liefs, JJ & Anouk

Retreats met Anouk en JJ

Half Day Retreat

Voor jezelf zorgen is belangrijk. Het versterkt je welbevinden, je geestelijke gezondheid en het geeft je veerkracht.
In 3 lessen; yin yoga, chineng qigong en yoga nidra begeleiden trainers Anouk en JJ jouw mee op een reis van selfcare. Dit bevordert niet alleen je fysieke en mentale gestel maar zeker ook je emotionele en spirituele.

Meer informatie over onze Half Day retreat.

Reconnect Retreat

Heerlijke Yoga, Chineng en meditatie lessen gedurende de hele dag in prachtige natuur met(h)eerlijk biologisch vegetarisch eten bereid door onze een eigen kok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Deze reconnect 3-daagse laadt je op en brengt je mind & body met elkaar in balans.

Meer informatie over het Reconnect Retreat.

(je kunt je hier uitschrijven voor de reconnect challenge, maar je ontvangt nog wel de nieuwsbrief en andere updates)