4. Opladen en weer in je kracht komen

Van alle yoga poses heeft de Warrior 2 Pose (Virabhadrasana 2) het meest effect gehad op JJ’s herstelproces van een depressie en verslavingen. Het doen of gewoonweg denken aan deze pose katapulteert je terug van onzekerheid naar vertrouwen. Je staat gegrond en de aardse energie stroomt door je lichaam. Je laadt op, waardoor je helderder gaat zien, zowaar in je kracht gaat staan en daardoor ook doelen kunt stellen en die ook kunt bereiken.

Oefening – Warrior 2 pose

Wij kunnen ons best voorstellen dat aan de hand van vandaag je vragen hebt of je ervaring wilt uitwisselen. Vul het invulformulier in en ga de verbinding aan met ons.

Morgen komen Anouk en JJ samen in je inbox. Wij kunnen niet wachten. Tot dan!

Liefs, JJ & Anouk

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Retreats met Anouk en JJ

Half Day Retreat

Voor jezelf zorgen is belangrijk. Het versterkt je welbevinden, je geestelijke gezondheid en het geeft je veerkracht.
In 3 lessen; yin yoga, chineng qigong en yoga nidra begeleiden trainers Anouk en JJ jouw mee op een reis van selfcare. Dit bevordert niet alleen je fysieke en mentale gestel maar zeker ook je emotionele en spirituele.

Meer informatie over onze Half Day retreat.


Reconnect Retreat

Heerlijke Yoga, Chineng en meditatie lessen gedurende de hele dag in prachtige natuur met(h)eerlijk biologisch vegetarisch eten bereid door onze een eigen kok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Deze reconnect 3-daagse laadt je op en brengt je mind & body met elkaar in balans.

Meer informatie over het Reconnect Retreat.

(je kunt je hier uitschrijven voor de reconnect challenge, maar je ontvangt nog wel de nieuwsbrief en andere updates)