Dag 2 Reconnect Challenge

Wat geeft je energie en wat kost je energie?

Ben jij je ervan bewust wat jou energie geeft, maar vooral wat jou energie kost? Ben je bewust van je energielekken?
En waaraan merk je dat dan? Je bent bijvoorbeeld eerder geprikkeld, moe, angstig of sneller boos? Heb je een korter lontje? Of minder geduld? Heb je het gevoel dat je leegloopt?
Dan heb je waarschijnlijk te veel energienemers in je dagelijkse leven. Je kunt fysieke klachten krijgen, maar ook op emotioneel gebied of mentaal.

Misschien dat sommige mensen energienemers voor jou zijn, of bepaalde omgevingen en ruimtes? Ontdek wat jouw energienemers en gevers zijn en kijk waarin je iets kunt veranderen. Kijk vooral waar je aandacht naar toe gaat en focus je vooral op de energiegevers.

Oefeningen

Chineng oefening met Anouk

Hier een paar simpele oefeningen die jou direct energie kunnen geven. Je kunt de oefening doen waar en wanneer jij maar wilt. De oefeningen geven een boost van qi die de energie door je lichaam stuurt.

Yoga Tip van JJ | In het nu

Nu, in het moment, heeft de puurste vorm en geeft je dus de beste energie. Eén van de kwaliteiten van yoga is je te verbinden met het nu / het moment.

En natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar je ervaring na het zien van de video’s van vandaag. Reageer hieronder via het formulier. Hoe zit je ‘in het moment’? Vind je het moeilijk om te ‘connecten’ met het moment? Helpen de gegeven oefeningen van vandaag?
Wil je nog eens de oefening van gisteren doen? Dat kan! Klik op de button Dag 1 en doe de oefening opnieuw.

Morgen leer je te connecten met kracht. Wij hebben er zin in. Tot dan.

Liefs, JJ & Anouk

Dag 1

Aandacht naar binnen richten

Ga mee op Reconnect Retreat

Kun je geen genoeg krijgen van de Reconnect Challenge? Dan kun je ook met ons mee op Reconnect Retreat op 2, 3 en 4 juni! 3 heerlijke dagen voor jezelf. Heerlijke yoga, Chi Neng Qigong en meditatielessen gedurende de dag op een magische plek midden in de prachtige natuur. De maaltijden zijn (h)eerlijk biologisch vegetarisch, bereid door onze een eigen chefkok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Uiteraard is alles vrijblijvend, maar kies voor jezelf en gun jezelf dit retreat en diepe ontspanning en verbinding.

Hoe vond je oefening?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.