Dag 3 Reconnect Challenge

Hoe sta je in je kracht

Hoe sta jij in je kracht? Ben je moe en kan je weinig hebben? Of ben je fit, maar toch snel van je stuk? In je kracht staan is een hippe term. Maar wat betekent het voor jou? Hoe voelt dat dan?

Oefeningen

Chineng Oefening met Anouk

Deze staande meditatie zorgt ervoor dat je stevig in je basis komt. Dat je goed rechtop staat en vol energie bent. Bij Chi Neng is er bewust voor gekozen om geen zit-meditatie te doen, maar een staande meditatie. Het is een staande oefening waarbij de ruggengraat maximaal wordt geopend zodat de Qi optimaal door het lichaam kan stromen.

Yoga Tip van JJ | Herpakken d.m.v. jouw kracht pose

We hebben allemaal aanleg om in sommige oude patronen te schieten. Deze negatieve patronen verbloemen de kracht die jij al voor je geboorte hebt ontvangen. In deze video geeft JJ jou een simpele tip hoe jij je weer kunt herpakken en kunt verbinden met je innerlijke kracht.

Natuurlijk zijn wij benieuwd hoe jij de oefening en tip van vandaag hebt ervaren. Voelde jij verbinding met kracht? Was er weerstand of heb je inzichten opgedaan? Reageer hieronder via het formulier.
Wil je nog eens de oefening van gisteren doen? Dat kan! Klik op de button Dag 2 en doe de oefening opnieuw.

Morgen putten we kracht uit de omgeving en natuur. Tot dan!

Liefs, JJ & Anouk

Dag 2

Wat geeft je energie en wat kost je energie?

Ga mee op Reconnect Retreat

Kun je geen genoeg krijgen van de Reconnect Challenge? Dan kun je ook met ons mee op Reconnect Retreat op 14, 15 en 16 juni! 3 heerlijke dagen voor jezelf. Heerlijke yoga, Chi Neng Qigong en meditatielessen gedurende de dag op een magische plek midden in de prachtige natuur. De maaltijden zijn (h)eerlijk biologisch vegetarisch, bereid door onze een eigen chefkok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Uiteraard is alles vrijblijvend, maar kies voor jezelf en gun jezelf dit retreat en diepe ontspanning en verbinding.

Hoe vond je deze oefening?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.