1. Loslaten 

Reconnect zegt het eigenlijk al. Weer in contact komen met jezelf op alle vlakken.
En zoals in de herfst de bomen hun bladeren loslaten, is loslaten voor jou ook cruciaal om mee te gaan met de natuur, in balans te zijn en resultaten te bereiken. 

Oefening

Vandaag is de oefeningen een La Qi meditatie. Het is een open sluit beweging die je uiteindelijk gaat ervaren in heel je lichaam. Het is de ademhaling van elke cel in ons lichaam, in harmonie met het ritme van het universum. Zo laat je gaan wat je niet meer nodig hebt en neem je nieuwe verse energie tot je van de natuur. Door deze uitwisseling van qi verbeter je de kwaliteit van je interne qi en daarmee je algemene gezondheid.

Hoe heb je het ervaren?

En natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar je ervaring na het doen van de oefening van vandaag.

Morgen komt er een eenvoudige, maar effectieve oefening van JJ met hetzelfde thema. Tot dan.

Liefs, JJ & Anouk

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Retreats met Anouk en JJ

Half Day Retreat

Voor jezelf zorgen is belangrijk. Het versterkt je welbevinden, je geestelijke gezondheid en het geeft je veerkracht.
In 3 lessen; yin yoga, chineng qigong en yoga nidra begeleiden trainers Anouk en JJ jouw mee op een reis van selfcare. Dit bevordert niet alleen je fysieke en mentale gestel maar zeker ook je emotionele en spirituele.

Meer informatie over onze Half Day retreat.

Reconnect Retreat

Heerlijke Yoga, Chineng en meditatie lessen gedurende de hele dag in prachtige natuur met(h)eerlijk biologisch vegetarisch eten bereid door onze een eigen kok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Deze reconnect 3-daagse laadt je op en brengt je mind & body met elkaar in balans.

Meer informatie over het Reconnect Retreat.

(je kunt je hier uitschrijven voor de reconnect challenge, maar je ontvangt nog wel de nieuwsbrief en andere updates)