Bedankt voor het meedoen aan de Reconnect challenge!

Gisteren was de laatste dag van deze 4-daagse challenge. Wij hopen dat jij het leuk vond om mee te doen en tegelijkertijd ook wat inzichten hebt opgedaan.

En of je nu meegaat met ons naar Drenthe of niet, dat is op dit moment niet belangrijk. Uitgaanspunt is dat jij je gezond(er) en gelukkig(er)… oftewel meer verbonden voelt. Op die manier draag jij ook weer bij aan een mooie maatschappij. Jij blij, wij blij… Iedereen blij. It’s a win-win situation! 😉

Reconnect Retreat

3 heerlijke dagen voor jezelf

Heb je wel interesse in de retreat dan is deze mail voor jou. Wij hebben een korte video opgenomen waarin we vertellen over onszelf, wat we in Drenthe gaan doen en wat je kunt verwachten. Deze retreat is niet zomaar uit de lucht komen vallen. JJ organiseert al sinds 2015 retreats in Toscane, Engeland en Zuid-Afrika. Anouk is de oprichtster van Zest Your Life, en samen geven zij al jaren lessen en workshops.

In juni dit jaar was de eerste succesvolle retreat en omdat er zo veel vraag is naar een herfst/winter organiseren wij in november een tweede editie.

Heerlijke Yoga, Chineng en meditatie lessen gedurende de hele dag in prachtige natuur met(h)eerlijk biologisch vegetarisch eten bereid door onze een eigen kok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Deze reconnect 3-daagse laadt je op en brengt je mind & body met elkaar in balans.

Reviews Reconnect Retreat

In onderstaande video hoor je de ervaringen van onze deelnemers van het voorjaar retreat dit jaar. Zij nemen je mee in hun verhaal en waarom deze retreat juist zo belangrijk is.

Uiteraard worden de op dat moment geldende corona regels in acht genomen,
Meer informatie over de locatie Hof van Axen? Klik op de link https://www.hofvanaxen.com/

Wil je meer informatie over het Reconnect Retreat? Neem dan een kijkje op onze pagina met uitgebreide informatie https://zestyourlife.nl/reconnect-retreat/
Hier kun je jezelf direct inschrijven en jouw plekje veilig stellen!

Meer informatie over het Reconnect Retreat.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze challenge of video?
Stuur een mail naar marketing@zestyourlife.nl of bel ons!

Wil je de opdrachten uit de challenge nog een keer terug zien?
Klik op de blokken om terug te gaan naar een opdracht.