Welkom bij de Reconnect Challenge

Van Anouk en JJ 

Hi mooi mens,

Wat goed dat je interesse hebt in de Reconnect Challenge. De komende week ontvang je dagelijks een email met oefeningen en tips van Anouk en JJ om weer in verbinding te komen met jezelf. Onze leden ontvangen deze challenge automatisch. Niet-leden kunnen zich via onderstaand formulier inschrijven. Want we gunnen deze oefeningen iedereen!

Er gebeurt veel in het dagelijkse leven. Er wordt veel stress ervaren en we moeten altijd maar doorgaan. Het is belangrijk om je bewust te worden van deze triggers en van de kracht die jij altijd met je meedraagt. Deze challenge geeft je op een eenvoudige manier elke dag een moment om de verbinding met jezelf aan te gaan. Om jezelf tijd te gunnen en ontspanning.

Thema’s

De Challenge bestaat uit twee thema’s. We zitten nu in het herfstseizoen. Een seizoen wat gaat over loslaten, net zoals het loslaten van de bladeren.
Het tweede thema is opladen en in je kracht staan. Dit thema hoort bij de winter.

Je kunt ze op elk tijdstip van de dag doen, maar als wij mogen adviseren pluk je er de meeste vruchten van als je de oefening in de ochtend doet.

Wat voor oefeningen zitten er in de Reconnect Challenge?

De Challenge bevat eenvoudige, korte oefeningen die jou helpen om in verbinding te komen. Het zijn Chineng Qigong en yoga oefeningen om jou je dagelijkse dosis energie, bewustzijn en kracht te geven.

De Challenge wordt gehost door Anouk (eigenaresse Zest Your Life) en JJ (docent & liefdesactivist). Zij weten als geen ander dat het leven vol uitdagingen kent. En zij willen hun ervaringen en kennis met jou delen. Waarom deze challenge? Omdat het je bewuster maakt in wie je bent, wat je energie is en hoe je omgaat met jezelf en anderen.

Reconnect retreat
Mocht je de challenge helemaal geweldig vinden en wil je hier nog meer over leren en ervaren? Dan kun je je opgeven voor ons Reconnect Retreat in november.
De eerste editie is juni was een groot succes. Daarom komt er een tweede editie in november.

Zaterdag 2 oktober ontvang je de eerste oefening in je inbox!

Wij hebben er zin in. Ik hoop jij ook!

Warme groet,

Anouk en JJ
Team Zest Your Life

(je kunt je altijd uitschrijven voor de reconnect challenge. Je ontvangt dan nog steeds onze nieuwsbrief)