Dag 5 Reconnect Challenge

Connectie met jezelf  (je hart)

Wauw, het is vandaag alweer de laatste dag van de challenge. Wat super dat je alweer op dag 5 bent beland! Vandaag ga je reconnecten met je hart. Door volledig aanwezig te zijn, te bewegen en te handelen vanuit je hart kom je in je natuurlijke staat.

Ons hoofd heeft de meeste van ons overtuigd dat deze natuurlijke staat van zijn maar zwak is en je niks brengt. En met succes! Maar wanneer jij vanuit je natuurlijke staat van zijn het leven gaat bekijken, worden jouw problemen beter draagbaar en gaan ze uiteindelijk misschien wel langzaam verdwijnen.

De oefeningen

Chineng oefening met Anouk | Hart meditatie

Met deze stilte meditatie brengen we de aandacht volledig naar binnen, je voelt dat je een wordt met alles. Je mind rust en helder en je bent aanwezig in je hart gebied. Leef in het moment, in het nu en je bent alleen aan het ‘er zijn’.

Yoga Tip van JJ | Liefde

Stressgerelateerde problemen kun je oplossen met liefde. Liefde is de tegenhanger van angst. Wederom heeft het hoofd ons proberen te overtuigen dat we daar niks mee moeten doen, maar hopelijk na deze 5-daagse challenge denk je daar anders over. Angst zorgt voor problemen. Liefde verbindt en geeft je alles wat je nodig hebt.

We zijn weer heel benieuwd naar je ervaring! Reageer hieronder via het formulier en ga de verbinding aan met ons. ????
Wil je nog eens de oefening van gisteren doen? Dat kan! Klik op de button Dag 4 en doe de oefening opnieuw.

Morgen komen we nog een keer in je inbox met een video van ons saampjes. Tot dan!

Liefs, JJ & Anouk

Dag 4

Connectie met omgeving en natuur

Ga mee op Reconnect Retreat

Kun je geen genoeg krijgen van de Reconnect Challenge? Dan kun je ook met ons mee op Reconnect Retreat op 14, 15 en 16 juni! 3 heerlijke dagen voor jezelf. Heerlijke yoga, Chi Neng Qigong en meditatielessen gedurende de dag op een magische plek midden in de prachtige natuur. De maaltijden zijn (h)eerlijk biologisch vegetarisch, bereid door onze een eigen chefkok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Uiteraard is alles vrijblijvend, maar kies voor jezelf en gun jezelf dit retreat en diepe ontspanning en verbinding.

Hoe vond je deze oefening?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.